BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Polis aracında 21 kilo esrar!

Şimdi sıkı durun! Diyarbakır'daki bir operasyon Emniyet Genel Müdürlüğü'nü bile şaşırttı. İşte o inanılması güç haber;

Abone ol

Diyarbakır'dan öğle saatlerinde gelen bir haber Emniyet Genel Müdürlüğü'nü bile şaşırttı. Polis, bir polis aracına baskın düzenledi ve tam 21 kilo esrar yakaladı. İşte o haber;

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde uyuşturucu kaçakçılarına yönelik yapılan teknik takipte, bir kişinin yaptığı konuşma dikkat çekince takibe alındı. Takipte, görüşmeyi yapan kişinin kentte görevli polis memuru H.I. olduğu belirlendi.

Polis memuru H.I., izinli gününde yanında bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir sivil arkadaş ile Lice ilçesine gidince, ekipler tarafından takibe alındı.

POLİS İNANMAK İSTEMEDİ!

Polis memuru H.I. ile arkadaşının bulunduğu otomobil Diyarbakır'a dönüşe geçtiği sırada önlem alan ekipleri tarafından durduruldu. H.İ., kendisini durduran meslektaşlarına polis memuru olduğunu söylemesine rağmen araçta yapılan aramada 21 kilo esrar ele geçirildi.

Otomobilde ayrıca Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevli bir polis memurunun da tanıtım kartı bulunması, üzerine bu polis memuru hakkında da soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır Valiliği'nde Terör ve Terörden Doğan Zararlarların Karşılanması Tespit Komisyonu'nda görevli olan polis memuru H.I. ile yanındaki arkadaşı tutuklanıp cezaevine konuldu.