BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.436,90
HABER /  SPOR

Polata Fenerbahçelilerden çiçek

Adnan Polat, Ödemiş Galatasaray Taraftarları Derneği'nin yemeğinde taraftarlarla buluştu.

Abone ol Galatasaray Başkanı Adnan Polat beraberinde Metin Karakaya, Nejat Uygur, Sedat Vanızor ile birlikte, Ödemiş Galatasaray Taraftarları Derneği'nin yemeğinde taraftarlarla buluştu.

Ödemiş Saray Salonda verilen yemeğe 450 biletli taraftar katıldı. Yemeğe Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu, Başsavcı Mehmet Çil, Ağır Ceza Başkanı Şamil İnan, Emniyet Müdürü Osman Aral ve eşleri ile bürokratlar katıldılar. Taraftarların tezahüratı ile salona giren Başkan Adnan Polat, uzun süre alkışlandı.

FENERBAHÇELİLERDEN ÇİÇEK

Yemeğe davetli olan Ödemiş Fenerbahçeler Derneği Başkanı Avukat Ferit Yurtseven, Galatasaray Başkanı Polat'a bir buket çiçek verdi. Bu durum karşısında duygulanan Polat, “Hepimiz kardeşiz birbirimizi seviyoruz” dedi.
Ödemiş Galatasaray taraftarları Derneği Başkanı emekli polis Özen Bıldır yaptığı konuşmada “Derneğimiz 2007 yılında kuruldu. Salı pazarında dernek lokalimizi açtık tüm maçları buradan sunuyoruz. Galatasaray inşallah şampiyon olacak ve sezon sonunda düzenleyeceğimiz şampiyonluk yemeğinde başkanımızdan bir futbolcu kardeşimizi aramıza göndermelerini arzedriyorum” dedi.
Ardından söz alan Polat, şampiyon olacaklarını ve yemekte bir futbolcunun mutlaka bulunağı sözünü vererek, şunları söyledi:

“Şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok mutluyum. Galatasaray kulübünü herkes futbol yönüyle görüyor, halbuki Galatasaray kulubü onlarca takımı, bin 500'den fazla sporcusu ve çalışanı ile 10'dan fazla tesisi bulunan 10 binden fazla üyesi ile dünyanın her tarafına yayılmış ve bunun yanında esas köklerinin uzandığı 527 lisesi, üniversitesi, ilköğretim okulu kurumlarıyla gerçekten çok büyük bir kurumdur. Bu kuruluşun içinde Galatasaray'ımızı elimizden geldiğince layık olduğu, olması gereken yere en yukarıya, hep taşımaya çalışacağız.

Kolay değil, Şampiyonluk kupasını yukarıya kaldırana kadar, o kupanın altından geçen rüzgarlar, fırtınalar, yağmurlar, dolular, neler neler yapılıyor. ‘Nasıl ayakta kalıyorsunuz’ derseniz bunun en güzel cevabını burası veriyor. Buradaki görüntü muhteşem Galatasaray'ın temelinde FAİRPLAY, dostluk ve kardeşlik yatmaktadır. Yurt dışında, uluslararası platformlarda ve yurt içinde bir tane kulübün Galatasaray'ın futbolu konuşuluyor. Tabiki şampiyon olamayanlarda çok üzülüyorlar. Gene bu sene Galatasaray dışındakiler çok üzülecekler.”
Yemekte bir efe halk oyunu oynarken, iki formada açık artırmaya satışa sunuldu.