BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Polatlı'da korkunç intihar

Edinilen bilgiye göre, Haymana doğumlu 31 yaşında olduğu belirlenen İbrahim Şahin, saat 11.30 sıralarında Polatlı'daki hızlı tren köprüsüne geldi.

Abone ol

Başkent'te, İbrahim Şahin (31) isimli bir vatandaş, hızlı trenin önüne atlayarak intihar etti. 250 km hızla giden trenin altında kalarak can veren Şahin'in cesedi, parçalanarak tanınmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Haymana doğumlu 31 yaşında olduğu belirlenen İbrahim Şahin, saat 11.30 sıralarında Polatlı'daki hızlı tren köprüsüne geldi. Köprü kenarındaki güvenlik bariyerlerini aşan Şahin, daha sonra tren yoluna çıktı. Bu sırada Ankara'dan Eskişehir'e gitmekte olan hızlı treni gören Şahin, trenin önüne atladı. Yaklaşık 250 km hızla seyreden trenin altında kalan Şahin, feci şekilde hayatını kaybetti.

Şahin'in cesedi tanınmaz hale gelirken, tren de yaklaşık 2 km sonra durabildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, köprü çevresinde güvenlik önlemi aldı. Şahin'in parçalanmış cesedi görevliler tarafından rayların üzerinden toplanarak, ceset torbasına konuldu. Şahin'in cesedi, daha sonra cenaze aracıyla morga gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.