BIST 10.400
DOLAR 32,21
EURO 35,00
ALTIN 2.412,28
HABER /  SPOR

Polat Yıldırıma ne dedi?

Galatasaray Başkan Yardımcısı Polat, Aziz Yıldırım'ın istifasını iki yönlü değerlendirdi ve basın neler dedi.

Abone ol

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım"ın görevinden ayrılmasından sonra şampiyonluklarının ikinci planda kaldığını söyledi.

Polat, Yıldırım"ın yeniden döneceği yönünde söylentiler olduğunun hatırlatılması üzerine, “Eğer Aziz Yıldırım"ın istifası samimi ise zaten daha önce görüşlerimi açıkladım. Ama istifası gündem değiştirmeye yönelikse, tebrik etmek lazım. Son derece başarılı oldular. Bizim şampiyonluğumuzla ilgili gündemimizi ikinci plana ittiler.” açıklamasını yaptı.

Transferler konusunda da açıklamalar yapan Polat, “Bizim öncelikle ön libero mevkiinde oynayacak bir futbolcuya ihtiyacımız var. Bu olmazsa olmaz şartımız. Bu bir isim, marka olabilir, çok bilinen birisi de olmayabilir. Amaç takıma olan katkısı. Her zaman ismi yukarılara çıkmış bir yıldızın gelmesi takıma katkı verecek anlamına gelmez. Belki Galatasaray"da yıldız olur.” diye konuştu.

Polat, transfer politikasını Dünya Kupası finallerinden sonra belirleyeceklerini de ifade etti. Marsilya takımına olaylı şekilde transfer olan eski futbolcuları Ribery konusunun takiplerinde olduğunu söyleyen Polat, “Kısa sürede bir şeyler olacak gibi; ama şu an bir şey yok. Arkasını bırakmış değiliz. Galatasaray mutlaka hak ettiği bedeli oradan alacaktır.” dedi.