BIST 10.161
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.466,54
HABER /  SPOR

Polat bombayı PATLATTI

Galatasaray dış transferde adeta ikiye bölündü. Polat yıldız oyuncu isteyenlere karşı şu espriyi patlattı.

Abone ol

 Başkan Özhan Canaydın camiaya verdiği üç yıldız sözünü tutmakta kesin kararlı.

Yardımcısı Adnan Polat ise aynı görüşte değil. Polat, “Star transfer bekleyen çok yanılır. Yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın” diyor Kısaca Canaydın yıldız, Polat ise genç isimlerde kararlı. Sarı-Kırmızılı kulislerde şimdi şu soruya cevap aranıyor: Kimin dediği olacak?

G.Saray dış transferde ince eleyip sık dokuyor gibi gözüküyor ancak bugüne kadar somut adım atılamamasındaki en büyük etken Başkan Özhan Canaydın, yardımcısı Adnan Polat ve teknik direktör Erik Gerets"in aynı noktada görüş birliğine varamamış olmaları. Adnan Polat"ın yıldız oyuncu transferine sıcak bakmaması ve genç yıldız adaylarına ilgi göstermesi kulübü transfer konusunda bölmüş durumda.

GERETS DE RAHATSIZ

Adnan Polat, “Kulübün şartlarına göre hareket ediyoruz. Bizden yıldız transfer bekleyenler yanılır” sözleriyle düşüncesini ortaya koyuyor. Yakın çevresi aracılığı ile “Yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın” mesajı gönderen Adnan Polat"ın bu tavrı iyi bir ön libero isteyen ve Gravesen"de ısrar eden Gerets"i de rahatsız ediyor.

GÜNÜN SORUSU

Camianın önde gelen isimleri de yönetimde görüş birliği sağlanamamasından endişeli. Kulislerde, “Bu ortamda transfer oldu bittiye gelir. Sen-ben kavgasının sadece zarar getirdiği görülmedi mi? Artık uzlaşma olmalı” deniyor ve şu sorunun cevabı merak ediliyor: “Bakalım kimin dediği olacak?”

Haber: Orhan Balal
Kaynak: