BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
HABER /  GÜNCEL

PKK'yı yerle bir eden topların üzerindeki 16 sırrı

PKK terör örgütünün belini kıran operasyonlarda kullanılar topların üzerine Dağlıca'da şehit düşen askerlerimizin isimleri yazılıyor.

Abone ol

TSK düzenlediği başarılı operasyonlarla PKK'lı teröristler göz açtırmıyor. Bu operasyonlarda kullanılan mermilerin üzerine şehit düşen askerlerin isimleri yazılıyor.

Dağlıca'da, PKK’lı teröristlerin düzenlediği hain saldırı sonucu şehit olan 16 askerin ismi PKK hedeflerine atılan top mermilerine yazılıyor.

İSMİ YAZILAN O KAHRAMAN ASKERLERİMİZ

Top mermilerinin üzerine Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen 16 askerden Tabur Komutanı Kurmay Yarbay İlker Çelikcan, Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün, Astsubay Kıdemli Çavuş Cemre Salih Gözen, Van’ın Saray ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 23 yaşındaki 20 günlük Teğmen Emre As'ın ve Amanos Dağları'nda PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Er Ufuk Demirel'in isimleri yazıldı.

PKK'YA AİT BARINAKLAR VURULDU

Havadan ve karadan devam eden operasyonlarda Bölücü Terör Örgütü'ne ait tespit edilen barınak ve silah mevzileri vurulurken, çok sayıda terörist de öldürüldü.