BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.301,76
HABER /  GÜNCEL

'Senin eşinle de mi yatayım' lafı çıldırttı

ZONGULDAK'da aldatılan 3 kadının inanılmaz intikamı. Sevgilinin evini bastılar kuru sıkı tabanca ile tehdit edip filme çektiler.

Abone ol

ZONGULDAK’ta eşleriyle ilişkisi olduğu iddia edilen kadının evini kurusıkı tabancayla basıp, darp ettikten sonra saçlarını kesen ve cep telefonuna kaydeden 3 kadın, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak mahkeme hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Karar sonrası cezaevine girmeyeceklerini öğrenen kadınlar, mahkeme çıkışında 'zafer pozu' verip sosyal medyada paylaştı.

18 Ekim 2014’te meydana gelen olayda, bir okulda kantin işleten Şenay K. ile yanında çalışan Songül Ş. ile Aslı U., bir süre sonra arkadaş oldu. Bir süre sonra Aslı U.’nun eşiyle ilişkileri olduğu dedikodularını duyan Şenay K. telefonla Aslı U.’ya ulaşmaya çalıştı. Ancak telefonla Aslı U.’ya ulaşamayan Şenay K. isimli kadın, arkadaşları Songül Ş. ve Nejla Ç. ile birlikte eşi ile ilişkisi olduğu iddia edilen Aslı U.’nun evini bastı.

"SENİN EŞİNLE DE Mİ YATAYIM"

Yanlarında kurusıkı tabanca da bulunan 3 kadın Aslı U.’nun Şenay K.’nin eşi ile ilişkisi olup olmadığını sordu. Şenay K.’nin eşiyle ilişkisi olduğunu itiraf eden Aslı U. Songül Ş.’nin de eşiyle ilişkisi olduğunu söyledi, Nejla Ç.’ye de “Senin eşinle de mi yatayım” deyince 3 kadın birden Aslı U.’yu darp etmeye başladı. 3 kadın bir süre Aslı U.’yu dövdükten sonra saçlarını kesti. O anları ise Nejla Ç. telefonunun kamerasıyla kaydetti. Kamerada, 3 kadının Aslı U.’ya küfür edip, darp ettiği ve saçlarını kestiği ve daha sonra tehdit edip evde çıkmaları yer alıyor.

ALDATILAN 3 KADIN GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası Aslı U.’nun şikayetçi olmasıyla 3 kadın gözaltına alındı. Kadınlar emniyetteki sorgularının ardından mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Daha sonra 3 kadın hakkında “Yaralama, konut dokunulmazlığını ihlal etme, hakaret, birden fazla kişi tarafından birlikte silahla tehdit ve hırsızlık” suçlamalarından dava açıldı. Zonguldak Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, tutuksuz sanıklar Songül Ş., Nejla Ç. ve Şenay K. ile mağdur Aslı U. ve taraf avukatları hazır bulundu.

"YAPTIKLARIMIZI GÖRÜNTÜLERDE GÖRDÜM"

Mahkemede ifade veren sanıklardan Nejla Ç. savunmasında, pişman olduğunu ifade ederek, "Aslı, Songül'e hakaret ediyordu. Ben ayırmak için içeriye girdim. Aslı bana, 'sen ne karışıyorsun? Senin eşinle de mi yatayım' demesi üzerine kendimi kaybettim. Çantama kurusıkı tabancayı almıştım. Zaten bozuktu. Bunu görünce korktu. O sinirle ben ne yaptığımı bilmiyorum. Sonradan yaptıklarımızı görüntülerden gördüm" dedi.

BENİM EŞİMLE BİRLİKTE OLUNCA...
Şenay K. ise verdiği ifadede "Benim eşimle birlikte olduğu için bunu kendime yedirememiştim. Olaylar bir anda başladı. Nejla kurusıkı tabancayı Aslı'ya doğrultunca o da her şeyi itiraf etti. Özür dilemiyordu, dikleniyordu. Bu nedenle sırayla hepimiz silah doğrultup kendisini darp ettik" dedi.

Songül Ş. kendini kaybettiğini ve pişman olduğunu ifade ederek, "Bir yerden sonra kendimi kaybettim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Kaydettiğimiz görüntülerde Aslı'yı darp edip saçlarını kestik" ifadesini kullandı.

ALDATILAN KADINLARIN ADLİYE ÖNÜNDE MUTLULUK POZU

zonguldak aldatılan kadınların pozuAslı U. da üç kadının zorla evine girip kendisini dövdüklerini söyleyerek, "Songül ve Nejla görüntü çekmeye başladılar. Nejla silahı çıkartarak, 'itiraf et. Sen benim kaç tane topuk vurduğumu biliyor musun?' dedi. Sonra saçımı kestiler. O sıra oğlum odaya girdiğinde beni darp etmeyi bıraktılar. Hiçbirisinin eşiyle bir ilişkim olmadı. Çektikleri görüntüleri internete vereceklerini söyleyip beni tehdit ettiler" diye konuştu.

Mahkeme heyeti Şenay K., Songül Ş. ve Aslı U.’nun, ‘hırsızlık’ suçundan beraatlarına karar verirken, diğer suçlardan toplam 1’er yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Mahkeme verilen kararın hükmün açıklanmasını geri bırakırken, sanıklar hakkında ‘kişi hürriyetini yoksun kılma’ suçundan cumhuriyet savcısına suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi. Karar sonrası cezaevine girmeyeceklerini öğrenen kadınlar büyük sevinç yaşayarak, adliye önünde 'zafer pozu' verdi.