BIST 10.262
DOLAR 32,26
EURO 34,69
ALTIN 2.402,82
HABER /  GÜNCEL

PKK'yı parayla böyle kullanmışlar

Zanlıların uyuşturucuların şehre getirilişi sırasında dikkat çekmemek için terör örgütü yandaşlarına para verip korsan gösteri yaptırdıkları ortaya çıktı

Abone ol

Adana'da uyuşturucu tacirlerinin, bölücü terör örgüt yandaşlarına esrarın şehre getirilişi sırasında dikkat çekmemek için para verip eylem yaptırdığı ortaya çıktı.

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Bürosu ekipleri, doğu illerinden esrar maddesi getirilerek piyasaya sürülmeye çalışıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Teknik takip ve istihbarat çalışmaları sonucu merkez Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi 52 Sokak'ta 3 ayrı adrese Özel Harekât polisleri desteğiyle eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Narkotik köpeklerin eşliğindeki aramalarda 129 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Polis, uyuşturucuyu piyasaya sürmeye çalıştıkları iddiasıyla Metin Ç., Ramazan A., Özcan A., Hüseyin A. ve Mazlumcan A.'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin uyuşturucuların şehre getirilişi sırasında dikkat çekmemek için terör örgütü yandaşlarına para verip korsan gösteri yaptırdıkları da ileri sürülüyor.

Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan şüpheliler, 'teşekkül halinde uyuşturucu satmak' suçlamasıyla adliye mercilere sevk edildi.