BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.417,87
HABER /  GÜNCEL

PKK'nın yeni hedefi belli oldu!

PKK'nın eski yöneticisi, PKK'nın konsept değişikliğine giderek Öcalan'ı kullanan güçleri korumak için yeni hedef seçtiğini açıkladı.

Abone ol

PKK'nın eski yöneticisi Şükrü Gülmüş, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gülmüş, PKK'nın konsept değişikliğine giderek Öcalan'ı kullanan güçleri korumak için polisi hedef aldığını söyledi.

Gülmüş ayrıca, Öcalan'ın elinde PKK'nın üst düzey yöneticilerini idama götürecek bilgiler bulunduğunu da belirtti ve Karayılan'ın hükümet yetkililerine neden İmralı'yı adres gösterdiğini açıkladı.

KCK'NIN HEDEFİ DEŞİFRE OLDU
KESK'in 1-3 Temmuz'da yapacağı genel kongresi öncesinde Kandil'den gönderilen şok talimat Ankara'da yapılan bir operasyonda ele geçirildi. Haberle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

Yeni Akit gazetesinde yer alan habere göre, terör örgütünün Kandil'deki lideri Murat Karayılan'ın konsept değişikliğine giderek bundan sonra asker yerine polisi hedef alacakları yönündeki açıklamasını değerlendiren Gülmüş, Abdullah Öcalan'ın bağlı bulunduğu güçleri korumak için polisi hedef aldığını söyledi.

Son dönemdeki polise yönelik saldırıların Ergenekon ile KCK operasyonlarıyla ilgisi bulunduğunu belirten Gülmüş, "Abdullah Öcalan'ın bağlı olduğu güçler kimse, onu ve onların eksenindekileri korur, diğerlerini de düşman ilan ederek Kürtleri onlara yönlendirmekte mahirdir" dedi. Abdullah Öcalan'ın MİT'in adamı olduğu iddiasının manipülasyon olduğunu, Öcalan'ın esas olarak derin devletin askeri kanadının bir kısmına bağlı olduğunu savunan Gülmüş, Öcalan'ı şu anda ellerinde tutan güçlerin AK Parti ile aralarındaki savaşta Öcalan'ı kullandıklarını ileri sürdü.

Gülmüş şöyle konuştu: "Öcalan'ı şu anda elinde tutanlar AK Parti ile aralarındaki çekişmede Abdullah Öcalan'ı kullanıyorlar ve AK Parti hükümetini devlet yerine koyarak orduyu yedeğe alıyorlar. Eğer AK Parti polisi derseniz, AK Parti memuru derseniz, AK Parti adaleti derseniz o zaman şunu demek istiyorsunuz; AK Parti'yle ilgili her şey bizim hedeflerimiz arasındadır."

KASTAMONU SALDIRISI ÜST DÜZEY NİTELİKLİYDİ

Kastamonu'da Başbakan Erdoğan'ın konvoyuna düzenlenen saldırının üst düzey nitelikli bir saldırı olduğunu vurgulayan eski PKK yöneticisi Gülmüş, 12 Haziran seçimleri öncesi "Kötü şeyler olacak" diyen Aysel Tuğluk hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Gülmüş, "Aysel Tuğluk ağzı süt kokan bir çocuk. O böyle şeylerden konuşamaz. Ona söyletenler var" ifadelerini kullandı.

"ESAS PİSLİK SOLCU TAKIMININ ESERİ"

18 yıldır polis devleti olan Almanya'da yaşadığını ve polise saldıranların Alman devletine saldırmış gibi muamele gördüğünü anlatan Gülmüş sözlerini şöyle sürdürdü: "Burada esas pislik, bu solcu takımının kafasının eseridir. İşte AK Parti İslamcıdır, gericidir. Gerici olan F Tipi, Fethullah Gülen takımı yeni bir devlet oluşturuyor. Bunların her türlü kurumlarını vurmak mübahtır deniliyor. Geçmişte de bize 'MHP'lileri vurabilirsiniz. Bunlar ayrıdır, polis ve devlet ayrıdır' diyorlardı. MHP'liler ile bizim kapışmamız nelere mal oldu?"

TÜRK SOLCULARI KÜRTLERİ KULLANACAK!

BDP'nin Türk soluyla seçim ittifakı yapmasına değinen Gülmüş, Öcalan ve PKK'nın tutarlı bir çizgisinin olmadığını söyleyerek şunları kaydetti: "Bunlarda riyakarlık diz boyu. İstikrarlı değiller. Bunların bir çizgisi yok. Yanlarına solcuları aldılar, komünistleri aldılar, Ertuğrul Kürkçü'yü aldılar. Tam anlamıyla AK Parti'yi gerici bir parti olarak gösterip, 'Bu parti işte Kemalizmi ve gerçek yurtseverleri, halkçıları tasfiye ediyor. Buna karşı saldırı mübahtır' demeye getirecekler. Kürtler de buna uygundur yani."

"ÖCALAN KİMİN KONTROLÜNDE AÇIKLASINLAR"

Abdullah Öcalan'ın her hafta açıklama yapmasına da değinen Şükrü Gülmüş, "Abdullah Öcalan kimin kontrolünde açıklasınlar" diyerek şöyle konuştu: "Her hafta basın toplantısı yapan bir tutsak dünyanın neresinde görülmüş? Ona bu imkanı kim sağlıyor? Adamın kitapları çıkıyor, köşe yazıları çıkıyor. Her çarşambadan çarşambaya avukatları havadislerle geliyor. Bu sistemi oluşturan kim? Bu Abdullah Öcalan'ı konuşturup gündeme sokan hangi güçtür? Abdullah Öcalan'ın 6 ay ilişkisi kesilsin, örgüt, başı kesilen bir tavuk gibi olur."

KARAYILAN'I İDAMA GÖTÜRECEK BİLGİLER!

Öcalan'ın elinde PKK'nın üst düzey yöneticilerini idama götürecek bilgiler bulunduğunu ve bu yüzden örgüt yönetiminin İmralı'yı adres göstermek zorunda kaldığını ileri süren Gülmüş, "Murat Karayılan, Hasan Cemal'e 'Devlet bize geldi, biz İmralı'yı adres gösterdik' demiş. Bunlar İmralı'yı göstermek zorundadırlar. Çünkü Öcalan'ın elinde bunları idama gönderecek bilgiler var. Murat Karayılan'dan tut, Cemil Bayık'tan Duran Kalkan'a kadar olan yöneticiler İmralı'yı adres göstermeye mecbur ve mahkumdurlar" diye konuştu.