BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,85
ALTIN 2.419,49
HABER /  MAGAZİN

Megastar'ı incecik yapan o sır!

Ünlü sanatçı Tarkan ince bir vücuda sahip olmanın sırrını açıkladı. İşte onun zayıflamasına yardımcı beslenme tarzı..

Abone ol

Megastar Tarkan iki ayda 6 kiloyu Çin mutfağı sayesinde verdi. Kahvaltıda bile Çin yemeği tercih ettiğini söyleyen şarkıcının favorisi ise istiridye soslu tavuk...

Ünlü sanatçı Tarkan geçtiğimiz yıl çıkardığı "Adımı Kalbine Yaz" adlı albümü ile hâlâ müzik listelerinde üst sıralarda yer alıyor. Şarkıları çok beğenilen Megastar bu yaz seyircilerinin isteğini kırmayarak konserden konsere koşturuyor. Bu yoğun tempo içinde beslenmesine de özen gösterdiğini söyleyen Tarkan bu yıl Çin yemekleriyle formunu koruyor. 'Kilo almaya müsait bir yapım var' diyen Tarkan'ın favorisi ise istridye soslu tavuk. Tarkan yaza girerken çıktığı televizyon programlarında 6 kilo aldığını ve bu yüzden derhal bir diyete girmek istediğini söylemişti. Megastar kendisine sunulan diyet seçeneklerinden damak zevkine de uyan Çinmutfağını seçti.Hatta öyleki Megastar kahvaltıda ve akşam yemeğinde bile Çin yemeği tercih ediyor.

GÜNDE BİR SAAT KOŞTU

Fazla kilolarını yeni diyetiyle iki ayda veren Tarkan, sporu da ihmal etmedi. Günde bir saat koşu bandında ter atan şarkıcı böylece kilo verirken kaybettiği yağları da kasa çevirmeyi başardı. Tarkan daha önceki röportajlarında spor yapmayı sevdiğini ancak günlük koşuşturmanın arasında zaman bulamadığını söylemişti.

Yağsız tuzsuz yiyecekleri sevmedi

Tarkan geçen yıl mayıs ayında 60 kilodan 78'e çıkmış ve yine bir diyet programına girmişti. Yağsız ve tuzsuz bir menüden oluşan diyet yemekleriyle sanatçı 10 kilo vermiş, ancak diyeti bozunca verdiği kiloları iki üç ay gibi kısa sürede geri almıştı.