BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

PKK ailelerinden KCK'ya cenaze tepkisi

Çocukalrı kandırılarak dağa çıakrılan PKK'lı teröristlerin aileleri KCK'dan şikayetçi...

Abone ol

Hakkâri'nin Çukurca ilçesi Kazan Vadisi'nde ölü ele geçirilen PKK'lıların aileleri cenazelerin KCK tarafından kullanılmasına tepkili...

PKK'nın çatı örgütü KCK'nın bu amaçla BDP'li bazı milletvekillerine baskı yaptığı ileri sürülüyor. Öldürülen teröristlerin ailelerinin milletvekilleri aracılığıyla ikna edilmesi ve cenazelerin şehir merkezlerinde dolaştırılması için büyük çaba gösteriliyor. Teröristlerin aileleri ise tepkili.... Edinilen bilgilere göre kızlarının cenazesini almak için morga giren bir aile, güvenlik görevlilerine dışarıda bekleyen BDP'lileri gösterdi. "Kızımızın cenazesini onlara vermeyin. Bize baskı yapıyorlar. Cenazemize bile sahip çıkartmıyorlar." diye yalvardı.

"CENAZEMİZİ KURTARIN"

Zaman'ın haberine göre, Kazan Vadisi'nde ölü ele geçirilen ve Malatya'ya getirilen kızlarının cenazesini almaya giden bir aile kızlarının cenazesini almak için morga girerken, içeride görevli olan bir yetkiliye dışarıda bekleyen BDP'lileri gösterek, "Lütfen kızımızın cenazesini onlara vermeyin. Bize baskı yapıyorlar. Dışarıda bizi bekliyorlar. Cenazemize bile sahip çıkartmıyorlar." dediği öğrenildi.