BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,74
ALTIN 2.388,59
HABER /  MAGAZİN

Pınarın genç sevgilisi çam devirdi

Yağmur Atacan, sevgilisi Pınar Altuğ'u yüceltmek isterken, baltayı taşa çarptı! İşte Yağmur'un gafı

Abone ol

Pınar Altuğ'un genç sevgilisi Yağmur Atacan, büyük bir çam devirdi! Pek çok ünlü ismin davetli olduğu bir etkinliğe tek başına katılan Yağmur, Pınar Altuğ'un neden gelmediğini soranlara şu cevabı verdi: "Onun buraya gelmesine gerek yok? Buradaki insanlar onun kadar ünlü değil ki gelsin!"

'Özür dilemesi gerekiyor'

Tuğba Ekinci, Şebnem Schaeffer ve oryantal Asena'nın da bulunduğu ortamda; böyle bir açıklama yapan Atacan, geceye katılanların tepkisini çekti. Şarkıcı Pınar Aylin, Yağmur'un gafıyla ilgili "Böyle bir söze inanmak bile istemiyorum. Ortada bir yanlışlık olmalı. Eğer bu sözleri söylediyse de çıkıp özür dilemesi gerekir" yorumunu yaptı.

'O Şimdi Asker' şarkısıyla ünlenen Tuğba Ekinci de konuyla ilgili şunları söyledi: "Yağmur daha çok toy. Birlikte olduğu insanı çok ünlü sanıyor. Ben bu lafı üzerime alınmıyorum. Benim şarkımı çocuklar okullarda söylüyor. Ayrıca Yağmur'un birlikte olduğu kadının ünlü olduğunu hiç sanmıyorum. Asena'nın olduğu bir ortamda bu laf çok anlamsız!"

Aynı davetin konukları arasında yer alan oyuncu Mehmet Aslan ise "Yağmur benim arkadaşımdır ve bu sözü beni kast ederek söylememiştir" demekle yetindi.





(Haber: Çiğdet Bal/Sabah)