BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.412,04
HABER /  GÜNCEL

Ferrari sahibi insaflı çıktı

Çarpan şahin, çarpılan Ferrari... Hasar ise tam 45 bin YTL... Allahtan Ferrari sahibi insaflı çıktı...

Abone ol

Galerici Mirzat Şimşek, 10 gün önce satın aldığı Ferrari’sine, Şahin otomobiliyle arkadan çarparak yaklaşık 45 bin YTL’lik hasara neden olan Hüseyin Arslan’ı affetti.

Şimşek, Arslan’ın trafik sigortasının kapsam dışı bıraktığı masrafı kendi ödeyeceğini söyledi. Kazanın ardından Ferrari’yi tamir ettirmek için Bostancı Sanayi Sitesi’nde bir atölyeye götüren Mirzat Şimşek, cumartesi günü Bostancı Şemsettin Günaltay Caddesi’nde meydana gelen kazayla ilgili şunları anlattı: "Arkadaşımı evine bırakacaktım. Arkadan bir ses duyunca, dikiz aynasından baktığımda Şahin otomobili gördüm. Biri kamera şakası yapıyor zannettim. Otomobilden inip sağımda solumda kamera aradım. Ancak bana çarpan arkadaşın heyecanını görünce yeni aldığım otomobilin göze geldiğini anladım.

Bazı vatandaşların ’Otomobilini bıraksan ödeyemezsin’ diye takılmaları nedeniyle çarpan arkadaş için durum içinden çıkılmaz bir hale gelmişti. Sonunda zabıt tutturduk. Doğalgaz işinde maaşlı çalıştığını öğrendiğim Hüseyin Arslan’a ’Sen merak etme sigortanın kapsam dışı bıraktığı bölümü ben öderim’ dedim."


Haber: Orhan Saat
Kaynak:www.hurriyet.com