BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Geretsin prensi İnamoto

Liverpool maçında iyi oynayan İnamoto, Gerets'in kahramanı oldu. Belçikalı hoca bakın Japon fuutbolcuya nasıl sahip çıktı.

Abone ol

Maçtan sonra Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Erik Gerets, Gerets, ''Başkanla çok kısa bir toplantı yaptık. Bilinçli iki kişinin görüşmesiydi, olumlu geçti ve kısa sürdü'' diye konuştu. Belçikalı teknik adam, bu açıklamasından önce, ''Maçtan önce başkanla görüştüğünüz söyleniyor?' biçimindeki bir soru üzerine, soruyu yönelten basın mensubuna, ''Bana bunu size kimin söylediğinizi söyleyin, size aramızda geçen herşeyi anlatayım'' dedi.

Gerets, bundan sonra geleceğiyle ilgili hiçbir şeyi basınla paylaşmayacağını, konuşulanların aile içinde kalacağını söyledi. Bu arada Gerets, ''Maçın oyuncusu Okan seçildi'' denilmesi üzerine gülümseyip, bunu kimin belirlediğini sordu. Belçikalı teknik adam, Inamoto hakkındaki bir soru üzerine de, ''Maçın oyuncusu olarak Inamoto'nun seçilmemesine şaşırdım. Devre arasında bir oyuncu alacaksak ve bu onun yerine olursa, olumlu bakmam'' dedi.