BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.500,73
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Peugeot'ın o modeline ödül

28. Uluslararası Otomobil Festivali kapsamında En Güzel Konsept Otomobil Ödülünü Peugeot 2008 kazandı.

Abone ol

Peugeot, Paris'te 29 Ocak'ta düzenlenen 28. Uluslararası Otomobil Festivali kapsamında En Güzel Konsept Otomobil Ödülünü, 208 ''Hands'' filmi ile de En İyi Reklam Filmi Ödülünü kazandı.

Peugeot açıklamasına göre, Peugeot Genel Müdürü Maxime Picat, Peugeot Tasarım Direktörü Gilles Vidal ve Pazarlama İletişim Direktörü Guillaume Couzy, Peugeot Markası adına Onyx ile En Güzel Konsept Otomobil Ödülünü ve 208 ''Hands'' filmi ile En İyi Reklam Filmi Ödülünü aldı.

Uluslararası Otomobil Festivali, her yıl otomobil dünyasının en önemli başarılarını ödüllendiriyor. Bu ödüller, otomobil uzmanlarının yanı sıra mimarlık, tasarım, kültür ve medya dünyasından gelen uzman ve tutkunlarından oluşan bir jüri tarafından veriliyor.

Onyx konsept otomobili için yeni bir ödül

Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılan ''super car'' Peugeot Onyx Auto Plus okuyucuları ve RTL editörleri tarafından dünyanın ''en iyi konsept otomobili'' olarak seçildi, aynı zamanda uluslararası festival jürisi üyelerinin ve otomobil tutkunlarının beğenisi sonucunda ''Yılın en güzel konsept aracı'' ödülünü kazandı.