BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Penaltı atacaklar belirlendi!

Maç berabere kalırsa sonucu penaltılar belirleyecek. Milli Takım'da penaltıları atacak futbolcular şimdiden belli. Bakın o isimler kim?

Abone ol

Milli Takım yarın akşam kader maçına çıkacak. Amaç Çek Cumhuriyeti'ni yenip çeyrek finale yükselmek. Maçı yenersek sorun yok, ama berabere kalırsak kaderi penaltılar belirleyecek. İşte o penaltıları atacak futbolcular şimdiden belli bile...

Karşılaşmanın normal süresinin beraberlikle bitmesi halinde seri penaltılara geçilecek olması nedeniyle teknik direktör Fatih Terim antrenmanlardan sonra futbolculara penaltı çalışması da yaptırıyor.

İLK PENALTIYI HAMİT ALTINTOP ATACAK

Ayrıca Terim, yardımcılarıyla yaptığı toplantının ardından seri penaltıya geçilmesi durumunda ilk 5 penaltıyı atacak futbolcuların isimlerini de belirledi.

Bu listeye göre ilk penaltıyı Hamit Altıntop kullanacak. Sonra sırasıyla Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı, Aurelio ve Arda Turan topun başına geçecek.

İlk 5 penaltının ardından eşitlik yine bozulmazsa bu kez Hakan Balta atışı kullanacak.

VOLKAN KURTARACAK

İsviçre maçında sergilediği performans ve attığı golle A Milli Takımın şampiyonaya devamını sağlayan Arda Turan, kaleci Volkan’a olan güvenlerinin tam olduğunu söyledi. “Biz maçı penaltıya bırakmadan kazanmak istiyoruz. Bunu da yapacak güçteyiz” diyen genç futbolcu, “Ama iş penaltılara kalırsa Volkan abi de gerekeni yapar” şeklinde konuştu.