BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Patlamayla birlikte Hollande apar topar götürüldü!

Paris'te Stade de France yakınlarındaki patlama yaşanırken Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande da stattda bulunuyordu. Hollande özel ekiplerce stattan uzaklaştırıldı.

Abone ol

Paris'te çok sayıda noktada eş zamanlı gerçekleşen terör saldırılarında onlarca insan hayatını kaybederken Fransa Cumhurbaşkanı Hollande bombalı saldırılardan birine çok yakın bir noktada bulunuyordu.

Paris'teki kanlı gecede Stade de France yakınlarında da iki patlama meydana geldiği aktarıldı. Patlamanın olduğu sırada Fransa ile Almanya arasında oynanan Euro 2016 hazırlık maçının oynandığı Stade de France'de Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande da bulunuyordu. Hollande özel ekiplerce stattan uzaklaştırıldı.

Paris'teki saldırıyı düzenleyenler henüz belli olmazken, Fransa ile Almanya arasında oynanan maçı izlemeye giden taraftarlar statta tutuldu.

Fransa ile Almanya arasında oynanan Euro 2016 hazırlık maçının oynandığı Stade de France'ın hemen yakınında da patlama olması nedeniyle maça gelen taraftarlar statta tutulurken, Paris sokaklarında adeta sıkıyönetim uygulandı.