BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59
HABER /  MEDYA

Paramparça son bölüm 40. bölüm fragmanı

Paramparça son bölüm dün akşam şok etti son bölüm izleyin. Paramparça 39. bölümde Cihan hapisten çıkar ve Dilara yeni sinsi oyunlarını oynar. Harun ise yeni planını devreye sokar. Paramparça 40. bölüm fragmanları internethaber'de...

Abone ol

Paramparça son bölüm dün akşam nefes kesti. Paramparça son bölüm izleyin. Paramparça 39. bölümde Cihan hapisten çıkar ve hayatını tekrar düzene sokmaya çalışır. Tüm ipleri eline almayı isteyen Dilara ise sinsi planları için hazırlık yapar. Cihan'ın her şeyini elinden almak için uğraşan Harun ise yeni oyununu plana sokar. Bilgisayarı almak için Gülseren'i tehdit eden Dilara aradığını bulacak mı? Paramparça 40. bölüm fragmanları internethaber'de...

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEYİN

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Dilara sinsi planlar yapıyor. Dilara, cezaevinden çıkacağını hiç ummadığı Cihan’ı ansızın karşısında görünce şoke olur. Cihan, Dilara’nın davranışlarında bir gariplik olduğunu sezer ve 20 yıllık karısının kendisini sırtından hançerlediğini öğrenmesi uzun sürmez. Ancak Dilara, Cihan’a en büyük darbesini henüz vurmamıştır.



Dilara, Cihan’ın suçsuz olduğunu ortaya çıkartacak bilgisayarın peşine düşer. Kapısına dayandığı Gülseren’i ve Hazal’ı da tehdit eder.

Öte yandan Ozan çok büyük bir hata yaparak  tüm ailenin geleceğini tehlikeye atar. Rahmi Bey ise, cezaevinde artık iyiden iyiye bunalmıştır ve Dilara ile işbirliği yapmaya karar verir.