BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.436,17
HABER /  MEDYA

Hüseyin Gülerce: Gülen durmayacak çünkü...

Star yazarı Hüseyin Gülerce, 1 Kasım seçim sonuçlarının Fethullah Gülen'i durdurmayacağını yazdı.

Abone ol

Fethullah Gülen'in geri adım atmayacağını ve kendisine bağlı olanları tahrik etmeye devam edeceğini savunan Gülerce, nedenini de  "Çünkü kendilerinden başka iyi Müslüman yoktur, varlıkları, Türkiye’den, her şeyden önemlidir!.." sözleriyle açıkladı.

1 Kasım seçim sonuçları kuşkusuz Fethullah Gülen için yıkım oldu. Kavgalı oldukları iktidar partisinin seçim zaferi sonrası Cemaat ne yapacak?

Bir dönem Cemaat'in içinde en etkin görevlerde bulunan Gülerce, seçim sonuçlarını değerlendirdiği köşesinde Pensilvanya'nın yeni dönemde ne yapacağını böyle yazdı:

GÜLERCE: KIŞKIRTMAYA DEVAM EDECEK

"Milletimiz her sıkıntılı dönemde yaptığı gibi sağduyusu ve feraseti ile yöneticilerimizin önünü açtı. Gerilim ve kutuplaşma üzerinden kendisini çelmelemek isteyen kirli şer ittifakını darmadağın etti. Vuracağı tokadın büyüklüğünü belli etmeden öyle bir vurdu ki, bütün şom ağızları birden susturdu.

Hele Doğan - Gülen medyasının nutku tutuldu. Millet tokadının sesi ta Pensilvanya’dan duyuldu. Millete yaslananlar kazandı. Washington ve Brüksel’de onursuz muhbirler lobisinin, Türkiye’yi jurnalleyen şikayet eden gayri milli çabaları boşa çıktı. ABD’ye, Yahudi lobisine, Avrupa’nın zalimlerine yaslananlar kaybetti. Acaba, Yahudi lobisinin desteği ile Türkiye aleyhine ABD senatörlerinden imza toplayanların yüzünde bir kızarma, bir utanç belirtisi bile olmayacak mıdır...

F. Gülen geri adım atmayacaktır. Pensilvanya’dan Türkiye’deki Gülenistleri tahrik etmeye, kışkırtmaya devam edecektir. Çünkü kendilerinden başka iyi Müslüman yoktur, varlıkları, Türkiye’den, her şeyden önemlidir!.."