BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.430,38
HABER /  POLİTİKA

Papila kırmızı kartı yedi

Kırmızı kartlarıyla olay olan CHP'li Papila bu kez kırmızı kartı kendisi yedi.

Abone ol

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde düzenlenen, ''14. Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'' kapsamında, Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi ile basın mensupları arasında oynanan futbol karşılaşmasında, eski FIFA Kokartlı Hakem Cem Papila, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Kışla semtindeki halı sahada, Ereğli Belediyesi ve Belediyespor Başkanı Murat Sesli ile Ukrayna'nın Alchevsk'i Kenti Belediye Başkan Danışmanı Gennaıy Kononenko'nun da yer aldığı maçı yöneten Papila, kısa bir süre sonra yerini Zonguldak bölgesi hakemlerinden Orhan Engür'e bırakarak, Belediye Meclisi takımı formasıyla sahaya çıktı.

Papila, 30'ar dakikalık 2 devre olarak oynanan karşılaşmanın 58. dakikasında, rakibine yaptığı faul nedeniyle hakem Ergün tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Karara itiraz etmesi üzerine ise ikinci sarı kartın ardından gelen kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Karşılaşmada Belediye Meclisi takımı, basın mensuplarını 8-7 yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı. Papila, sahadan ayrıldığı sırada AA muhabirinin, ''Kırmızı kart görmek nasıl bir duygu'' şeklindeki sorusuna ''Çok kötü bir duygu, ilk defa kart görüyorum'' dedi.

Maçın hakemi Engür de Papila'nın rakibine faul yapmasının sarı kartlık bir durum olduğunu ifade ederek, ''Güzel görüntü değildi'' dedi.
Belediye Başkanı Sesli ise basın mensupları ile başlayan bu tür kaynaşmanın ileriki günlerde de çeşitli etkinliklerle devam edeceğini kaydetti.