BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,85
ALTIN 2.387,53
HABER /  GÜNCEL

Paçacı Gökçeki topa tuttu...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, "Ülkücüler Gökçek'e kanmaz, o kadar saf değiller" dedi ve Gökçek'e sert eleştirilerde bulundu.

Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA- MHP Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı,'Ülkücüler beni destekliyor" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i topa tuttu. "Kendisine ülkücüyüm diyen hiç kimse Gökçek'e oy vermez" diyen Paçacı, Gökçek'in kendi işçilireni ülkücüler olarak tanıttığını da ileri sürdü.

İNTERNETHABER'e konuşan Cihan Paçacı, 20 yıldır Ankara halkının 2 aday adaya mahkum edildiğini belirterek, şunları söyledi:

ARTIK ALTERNATİF VAR
"Karayalçın, 'Gökçek öcü' diyerek oy istedi, Gökçek de, "oylar bölünmesin" diyerek oy istedi. Kerhen oy isteyen Gökçek ve Karayalçın'ın artık bir alternatifi var." diyen Paçacı şunları söyledi:

HESAP VERECEK
"Artık Ankaralıların tertemiz, yepyeni bir adayı var. Bu da Mansur Yavaş'tır. Bu seçimi mutlaka Mansur Yavaş kazanacaktır. Gökçek 22 Temmuz'da MHP aleyhine yürüttüğü kara kampanyanın hesabını 29 Mart'ta verecektir. 30 mart'tan itibaren de Gökçek'in hesap vereceği emeklilik günleri başlayacaktır. Gökçek'ten Ankaralılar adına hesap bsoracak olan Ülkücülerdir. Bu nedenle ülkücüyüm diyen hiç kimse Gökçek'e oy vermez. Gökçek'in ülkücü olarak tanıttığı kişiler olsa olsa kendi işçileridir."

OY VERMEYİZ HESAP SORARIZ

"Ülkücüler Gökçek'e oy vermeyecek hesap soracak" diyen paçacı söylerini şöyle tamamladı:

"Ben ülkücüyüm diyen hiç kimse Gökçek'e oy vermez. Gökçek 10 parmağında 10 kara önüne çıkana kara çalarak gidiyor. MHP'ye 22 temmuz'da çaldığı karalar ortadayken Ülkücülerden oy istiyor. Hiç bir ülkücü Gökçek'e oy verecek kadar saf değildir. Ülkücüler nereye oy vereceğini iyi bilirler. Ülkücülerin kendisini desteklediğini yalanının söyleyen Gökçek'e en net yanıtı Ülkü Ocakları vermiştir. Açıp o açıklamayı bir kez daha okusun. 15 yıllık talan düzeni sürdüren Gökçek'e en iyi yanıt oradadır."