BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,86
ALTIN 2.387,53
HABER /  GÜNCEL

Öyle şeyler anlattı ki...

24 yıl boyunca babası tecavüz etti. "Geliyor, çocukların önünde tecavüz edip gidiyordu" dedi. Dahası da var...

Abone ol

Avusturya’daki asrın sapığı davasında dün babasının 24 yıl boyunca bodruma kapatarak tecavüz ettiği Elisabeth ifade verdi. Talihsiz kızın anlattıkları dinleyenlerin kanını dondurdu.

Viyana’da önceki gün başlayan sapık baba davasında, dün de 16 yaşından itibaren babası Josef Fritzl tarafından evlerinin bodrumunda tutsak edilen Elisabeth’in korkunç itirafları dinlendi. Öz babasının tecavüzlerinden 7 çocuk doğuran Elisabeth, salona gelmedi. İfadesi videodan izlendi.

SAPIK BABANIN KIZINI VE 6 ÇOCUĞUNU 24 YIL BOYUNCA TUTSAK ETTİĞİ O DEHŞET EVİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇOCUKLARIMIN ÖNÜNDE TECAVÜZ ETTİ

Beni tutsak ettiği ilk 9 yıl hiç konuşmadı. Geliyor, tecavüz ediyor ve gidiyordu” diye konuşan talihsiz kız, “Bazen bir kutu porno film ile geliyordu. Zorla izletiyor sonra da filmleri taklit etmemi söylüyor ve çocuklarımın önünde bana tecavüz ediyordu” dedi.

İlk bebeğini fare dolu bodrumda bir battaniyenin üzerinde doğurduğunu söyleyen Elisabeth, “Yanımda sadece eski bir bebek doğum kitabı, bir parça bez ve paslı makas vardı” diye konuştu.

KARAR PERŞEMBE GÜNÜ

24 yıl boyunca evinin altına kendisinin inşa ettiği bodrumda kızını alıkoymak, tecavüz etmek ve doğan bebeklerden birini öldürmek ile suçlanan Fritzl’in cezası perşembe günü karara bağlanacak. Sapık babanın, ömür boyu hapis cezası alması bekleniyor.

CANAVARIN YÜZÜ

“Asrın sapığı” Fritzl, duruşmanın ilk gününde, fotoğrafı çekilmesin diye yüzünü dosya ile kapatmıştı. Ancak dün yüzü açıkça görülür bir şekilde kameralara yakalandı.