BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.505,32
HABER /  GÜNCEL

Krize karşı vur patlasın çal oynasın

Kriz lafına inat vur patlasın çal oynasın eğlendiler. İzmirli iş adamları bir araya gelip teflerle şarkı söylediler.

Abone ol

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Başkanı Necip Kalkan, iş adamlarının krize karşı güçlü olması için morallerinin yüksek tutulması gerektiğini belirterek, ''Krizi yeneceğiz, Türkiye büyüyecek'' dedi.

İZTO meclis üyesi ve TOBB İzmir delegesi olan 24 iş adamı, eşleriyle Endülüs Meyhane'de eğlendi. TOBB İzmir delegesi iş adamı Cüneyt Altınkapı ve eşi Gönül Altınkapı'nın ev sahipliğinde düzenlenen gecede konuşan Necip Kalkan, iş adamlarının krizde morallerinin yüksek olması için her ay bu tür toplantılar yapmaya karar verdiklerini söyledi.

İş adamlarının, katılacakları eğlencelerin her ay odaya kayıtlı bir iş yerinde ve bir iş adamının organize ettiği toplantıda bir araya geleceğini belirten Kalkan, iş adamlarının da bir insan olduğunu ve bu tür eğlencelere ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Yoğun iş temposunda bu tür birlikteliklerin genellikle sağlanamadığını, özellikle kriz ortamında bu tür birlikteliklerin iş adamlarının moralini artıracağını belirten Necip Kalkan, şunları söyledi:

''Türkiye'nin tablosuna bakıyoruz bir kriz lafı ortada gidiyor. Kriz ne demek işsizlik demek, ihracat yapamamak demek, imalatın düşmesi demek. Bütün bunlar bezginlik, moral bozgunluğu demek. Hayat moral bozgunluğuyla geçmez. Bizde ne yaptık? Krize rağmen, krize inat eğlenelim dedik. Çocuklarımızı annelerimize, bakıcılara emanet ettik. İçimiz neşeli olmasa dahi, içimizi neşelendirmek için bu toplantıyı yaptık, mutluyuz. Hayatta mücadele etmek için güçlü olmak gerekir. Güçlü olmak, neşeyi yaşamak için arkadaşlarla bir araya geldik. Bu krizi de yeneceğiz, Türkiye'de büyüyecek.''

Necip Kalkan, TOBB delegelerinin eşlerine gecede karanfiller dağıttı. İş adamları da ellerinde teflerle şarkılar söylediler, eğlendiler