BIST 10.823
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.503,72
HABER /  GÜNCEL

Iğdıra hava alanı yapılacak

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''6 yıllık AK Parti İktidarı'nda hayal dahi edilemeyecek hizmetlere imza atıldı'' dedi.

Abone ol

Ardahan'dan kara yoluyla Iğdır'a gelen Bakan Akdağ, Bahu Düğün Salonu'nda AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği toplantıda partililerle bir araya geldi.

Akdağ, toplantıda yaptığı konuşmada, ''şehirlere hizmetlerin, AK Parti'nin iktidara gelmesinden sonra artarak çoğaldığını'' söyledi.

''Bölge insanının yıllarca çok çile çektiğini'' dile getiren Akdağ, ''Yol, su ve elektrik hizmetleri dahi yok denecek kadar azdı. AK Parti İktidarı, çekilen çileleri sona erdirmenin adı olmuştur'' diye konuştu.

Iğdır'ın bütün çevre yollarının şimdi duble yol olduğunu belirten Akdağ, şunları kaydetti:

''Iğdır'da artık hava alanından bahsedilmeye başlandı. Hava alanı en kısa sürede tamamlanarak Iğdır'a uçak inecektir. 6 yıllık AK Parti İktidarı'nda hayal dahi edilemeyecek hizmetlere imza atıldı. Eskiden ambulans dahi bulunamazken şimdilerde istenilen her köye ambulans helikopter hizmeti veriliyor. İnsan sağlığı ve hayatı bizim için çok önemlidir. Çünkü Biz, Osmanlı Devleti'nin kuruluşunun manevi dinamiklerinden Şeyh Edebali'nin de dediği gibi 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkesini benimsemiş ve insana önem veren bir partiyiz. Bunun için de insanımız bize sahip çıkıyor. Bizler de bu topraklarda yaşayan insanlara borcumuzu ödüyoruz.''

Bakan Akdağ, 29 Martta yapılacak seçimlerde AK Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Nurettin Aras'a destek istedi.

Iğdır Valiliğini de ziyaret eden Akdağ, daha sonra kara yoluyla Kars'a hareket etti.