BIST 10.046
DOLAR 32,50
EURO 34,74
ALTIN 2.408,00
HABER /  MEDYA

Özlem Özden tuhaflığı jüri çok belli etti

Özlem Özden Bu Tarz Benim yarışmasında en çok eleştirilen isimdi, eleme gecesinde bir anda jüri övgüler dizmeye başlayınca herkes şaşırdı.

Abone ol

Bu Tarz Benim jürisi bugüne kadar yerden yere vurduğu Özlem Özden'i bu kez yere göğe koyamadı. Haliyle bu ani tutum değişikliği şaşkınlık yarattı.

BU TARZ BENİM KİM ELENDİ? 29 KASIM ELEME GECESİ

Bu Tarz Benim yarışmasında hemen herkesin damarına basan Özlem Özden bir anda nasıl oldu da jürinin gözdesi oldu? Jüri şimdiye kadar agresifliği sebebiyle eleştirdiği Özlem Özden'i eleme gecesinde göklere çıkarınca akıllara bu soru takıldı.

ÇOK BELLİ ETTİLER

Özellikle Kemal Doğulu'nun yaptığı 'U' dönüşü hayretler içinde bıraktı. Zira Kemal Doğulu bir çok kez Özlem Özden'i kıyafetlerin dışında karakteriyle de sert bir şekilde eleştirmişti. Ancak Doğulu eleme gecesinde öyle bir çarketti izleyenlerin ağzı açık kaldı.

özlem-özden-eleme-gecesi-bu-tarz-benim.jpg

İvana Sert ve Nur Yerlitaş da ondan aşağı kalmadı. Jüri üyeleri şimdiye kadarki eleştirileri göz önüne alınınca kendilerini yalanlamış oldular. Sadece tutarlı davranan Uğurkan Erez oldu ve objektifliğini muhafaza etti.