BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Özköke Hoca gömleği

Hürriyet ile Zaman flört mü ediyor? Merak uyandıran bir yemek...

Abone ol

Hürriyet'in tepe yöneticisi Ertuğrul Özkök, Zaman gazetesine yemeğe davetliydi. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı tarafından ağırlanan Özkök, bunu köşe yazısına taşıdı... 

Elbette yemekte ne konuşuldu, bu süpriz davetin nedeni neydi, bunları yazmamış... Dikkat çeken noktalardan birincisi yemeğe  Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'ın da katılmış olması...

Diğer nokta Özkök'ün Zaman gazetesinin tesislerini öve öve bitiremeyen bir  köşe yazısı kaleme alması... Bu büyük jest, Hürriyet internet tarafından da manşete çekildi. Hal böyle olunca akıllara şu soru takıldı; Hürriyet ile Zaman flört mü ediyor?

FETHULLAH HOCA GÖMLEĞİ

Gelelim Özkök'ün yazısından yansıyan dikkat çeken son noktaya... 'ndaki Atatürk tablosuna vurgu yaparak köşe yazısına başlayan Özkök, Zaman'da bir hediye de aldı.

Şöyle aktarıyor Özkök;

"Fethullah Gülen’in fotoğraflarında bir şey dikkatimi çeker. Üst düğmesi ilikli gömlekleri hep özenli seçilmiş izlenimi verir. Bundan bir süre önce Ekrem Dumanlı’ya Hoca’nın nereden giyindiğini sormuştum. Bakırköy’de baba oğul bir gömlekçi yapıyormuş. Dumanlı, Hoca’nın gömlekçisine benim için 4 gömlek ısmarlamış. Onları da verdi."