BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Aslan ava çıktı

Adnan Sezgin dün tekrar Avrupa seferine çıktı; öncelikli adaylar ise...

Abone ol

Galatasaray’da, ‘Lincoln’ü bile gölgede bırakacak yıldız’ merakla beklenirken, Başkan Özhan Canaydın’ın şov için işaret ettiği 4 Ağustos’taki Karşıyaka maçına saatler kaldı. Giderek daralan zamanı en verimli şekilde değerlendirmeye çalışan Sarı-Kırmızılılar’da, dün Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in Almanya’ya uçtuğu bildirildi. Ancak Sezgin’in sadece Almanya’da değil, İspanya, İtalya, Fransa ve hatta İngiltere’ye geçebileceği ileri sürüldü.
     
Alternatifi bol liste
Gündemde birçok isim var. Listenin zirvesinde yer alan golcüler; Kevin Kuranyi (Schalke), Hernan Crespo (Chelsea -Inter’de kiralık-), Louis Saha (Manchester United) ve Fernando Morientes (Valencia). Aslan’ın işi zor. Çünkü listedeki adayların bonservisi el yakıyor. Hatta bu isimlerin transfer edilememesi halinde, listenin ikinci sayfasında başka yıldızlar da hazır tutuluyor. Onların da, Milan Baros (Lyon) ve Eidur Gudjohnsen (Barcelona) olduğu iddia edildi.
     
Sponsorda büyük aşama
Bu kadar çok alternatif arasında anlaşma sağlanan ilk futbolcu, hiç vakit kaybetmeden İstanbul’a getirilecek. Yönetim böylece, İzmir’de onbinlerce taraftarın önünde şov yapmayı hedefliyor. Avrupa’nın üst düzey bir takımından transfer edilecek golcünün dışında, Türkiye’den de bir sağ bek alınması gündemde. Feldkamp’ın yöneticilere bu konuda detaylı bir rapor sunduğu belirlendi. Bu arada sponsor arayışlarında da büyük aşama kaydedildi.