BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,52
ALTIN 2.382,55
HABER /  MAGAZİN

Özge Ulusoy'dan o iddialara yanıt

Hacı Sabancı'dan ayrılan Özge Ulusoy barışmak istiyor iddialarına yanıt verdi

Abone ol

Hacı Sabancı'dan ayrılan Özge Ulusoy, hakkında ortaya atılan "Yeniden barışmak istiyor" iddialarına sert tepki gösterdi. Güzel manken iddiaların gerçek dışı olduğunu ve işlerine odaklandığını söyledi.

yaklaşık 1 buçuk yıl ilişki yaşadığı Hacı Sabancı'dan geçen ay ayrılan Özge Ulusoy, önceki gün Nişantaşı'nda organizatör Mert Vidinli ile kahve keyfi yaptı. Oturduğu kafede sorularını cevaplayan Ulusoy, normal şartlar altında özel hayatı hakkında konuşmaktan kaçındığını ancak son günlerde hakkında çıkan haberlere kayıtsız kalamayacağını söyledi. Ulusoy, geçen hafta düzenlenen İstanbul Fashion Week'te podyuma çıkmış ve defile sonrası düzenlenen after partide eski sevgilisi Hacı Sabancı ile pişti olmuştu.

'İŞLERİME YOĞUNLAŞTIM'

Partide Hacı Sabancı ile karşılaşmalarının tamamen tesadüf olduğunu belirten Ulusoy, kendisi hakkında ileri sürülen "Tekrar barışmak istiyor" ve "Ayrılık sonrası her gün ağlıyor" dedikodularının tamamen asılsız olduğunu ifade etti. Seksi manken, "Barış filan yok. Yoğun bir şekilde çalışıyorum. Karşılaşmamız tesadüftü. İşlerime yoğunlaştım ve hayatımda her şay yolunda" diye konuştu.