BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,83
ALTIN 2.424,55
HABER /  MEDYA

'Özel Haber' kavgası Twitter'ı karıştırdı!

Tuğçe Tatari ve Milliyet muhabiri Burcu Ünal twitter'da yaptıkları haber yüzünde atıştı.

Abone ol

- Suriye'den kaçarak 100 TL'ye Urfa'ya, oradan da yine 100 TL'ye İstanbul'a kadar gelen Kürtlerin yaşadığı evleri dolaşarak röportajlar yapan T24 yazarı Tuğçe Tatari, "Suriye'den kaçan Kürtler için İstanbul'da 'sömürü' kampı kurulmuş!" başlıklı bir haber yayınladı önceki gün.

Haberinin ardından Milliyet Muhabiri Burcu Ünal, twitter adresinden, haberin kendisine ait olduğunu iddia ederek isim vermeden Tatari'yi haber hırsızlığıyla suçladı.

Bunun üzerine Tatari, söz konusu durumun doğru olmadığını belirterek "Birilerini emek hırsızlığıyla suçlarken, kendiniz emek hırsızı durumuna düşebilirsiniz" yorumunu yaptı. Tatari'ye göre haberi ilk yapan kendisi ya da Milliyet değil, ANF'ydi.

Bu iddianın ardından iki gazeteci twitter'da tartışmaya başladı. Tatati, haberi ilk keşfeden ismin ANF muhabiri Halil Deniz olduğunu, kendi haberinde de Halil Deniz'in imzası bulunduğunu yazdı. Böylece kendisini haber hırsızlığı ile suçlayan Milliyet muhabirini karşı bir atak ile haber hırsızlığı ile suçlamış oldu.

İşte Tatari ve Ünal'ın twitter'daki kapışması: