BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,04
HABER /  SPOR

Oyundan alınan Appiah çıldırdı

Kayseri maçında oyundan alınan Appiah kulübede terör estirdi. Zico'ya bağıran Ganalı futbolcu güçlükle sakinleştirildi.

Abone ol

64. dakikada oyundan alınan Ganalı oyuncu kulübede terör estirdi. Önce, soyunma odasına gitmesine izin vermeyen yardımcı antrenöre, ardından Zico’ya bağırdı. Kendisine uzatılan montu fırlatıp attı.

Çok şaşırdı!
Fenerbahçe'de Zico'nun ilk değişikliği paralelinde 64. dakikada oyundan alınan ve yerini Deivid'e bırakan Appiah, kelimenin tam anlamıyla çılgına döndü. Saha kenarında kendi sırt numarasını görür görmez el-kol hareketleriyle söylenmeye başlayan Ganalı yıldız, kulübede ise adeta terör estirdi...

İlk önce, direkt olarak soyunma odasına gitmesine izin vermeyen ve "Arkadaşlarının yanına otur" diyen yardımcı antrenör Edu'ya bağıran Sarı-Lacivertli futbolcunun ikinci hedefi ise teknik direktör Zico oldu.

Zor sakinleşti
Hocasının oyundan alma kararını hiç beğenmeyen Appiah, tepkisini sert bir şekilde dile getirmekten kaçınmadı. Kulüp görevlileri tarafından kendisine verilen montu da yedek kulübesine fırlatan deneyimli oyuncuyu sakinleştirmek için arkadaşları devreye girdi, yoğun çaba harcadı.

Appiah'ın bu davranışlarına bir ceza verilip verilmeyeceğini teknik direktör Zico'nun raporu belirleyecek. Ancak oyuncularına karşı genelde ılımlı bir tavır takınan Brezilyalı hocanın ceza istemeyi düşünmediği öğrenildi.

Fanatik