BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,56
HABER /  SPOR

Beşiktaşta şampiyonluk şarkıları

Fener'in Kayseri'de takıldığı haftada İnönü'de Rize'yi deviren Beşiktaş'ın Başkanı Demirören yine iddialı konuştu...

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı: 'Bunu iddia etmiyorum, inanıyorum. Şampiyon biz olacağız...'

‘Kazanmaya devam’
Çaykur Rizespor galibiyetiyle Beşiktaş’ta moraller en üst seviyeye çıktı. 90 dakika sonunda son derece iddialı açıklamalar yapan Siyah-Beyazlı kulübün patronu Yıldırım Demirören, “Şunu net olarak söylüyorum; bu sezon şampiyon biziz. İddia etmiyorum, inanıyorum. Bu çocuklar hırsları, mücadeleleri ve inançlarıyla takımı zirveye taşıyacak. Rakiplerimiz puan kaybediyor. Kaybetmeye de devam edecekler. Kalan tüm maçlarımızı kazanacağız” diye görüş bildirdi.

Taraftara teşekkür
Demirören, sözlerini şöyle tamamladı: “En büyük teşekkürü taraftarlarımız hak ediyor. Maç boyunca bir dakika bile susmadan, coşkulu şekilde takımlarını desteklediler. Onların bu sevgisiyle birlikte sırtımız asla yere gelmeyecek.” Siyah-Beyazlı yönetimin üzüldüğü tek nokta ise, Kayserispor-Fenerbahçe maçında Deivid’in attığı son dakika golü oldu. İdareciler, birlikte izledikleri mücadelede, Kayseri’nin golleri sonrası sevinç gösterilerinde bulundu.