BIST 10.287
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.397,12
HABER /  EKONOMİ

Oxygende atama

Oxygen Consultancy’nin Eğlence ve Ağırlama Sektör Liderliği’ne atama.

Abone ol

2002 yılında Çağrı Alkaya ve Şükran Tümay tarafından kurulan Oxygen Consultancy, insan kaynakları ve danışmanlık hizmetleri zincirine yeni bir halka ekleyerek, “Eğlence ve Ağırlama Sektörü”ne yönelik oluşuma imza attı.

Ağırlıklı olarak bilişim ve işe alım danışmanlığı sektöründe deneyimlere sahip olan ve Avustralya’daki Le Cordon Bleu Fransız mutfak okulunda aldığı profesyonel eğitimin ardından kariyerine yiyecek-içecek sektöründe devam eden Tülay Arslan, Oxygen Consultancy’nin Eğlence ve Ağırlama Sektör Liderliği’ne atandı.

Tulay Arslan ve ekibi, Oxygen bünyesinde, restoran, oteller ve yiyecek-içecek endüstrisine orta ve üst düzey yönetici araştırma hizmeti verecek. Tülay Arslan, 2002 yılında bir İngiliz seçme yerleştirme şirketinin Macaristan ülke müdürü iken, yiyecek içecek sektörüne geçmek için ara verdiği insan kaynakları sektörüne Oxygen Consulatncy eğlence ve ağırlama sektörü lideri olarak dönerek, son iki deneyimini birleştirdi.

Oxygen Consultancy yönetici ortağı Çağrı Alkaya, Eğlence ve Ağırlama ekibinin önemli bir boşluğu dolduracağını belirtti. Alkaya, Türkiye içinden ve dışından müşterilerin, operasyon ve kültürlerini anlayan bir ekip tarafından genel yönetimden, executive şeflere, tüm fonksiyonlarda uluslararası süreçlerle araştırılmış ve değerlendirilmiş profesyonellere ulaşmalarını sağlayacaklarını belirtti.

Tülay Arslan hakkında:

Yıldız Teknik Üniversitesi, Bilgisayar Programcılığı mezunu olan Tülay Arslan, uzun yıllar bilişim sektöründe teknik, operasyon, eğitim, satış ve pazarlama ağırlıklı pozisyonlarda görev yaptıktan sonra 1999 ile 2002 dönemi arasında bilişim ve telekom sektörüne yönelik olarak işe alım danışmanlığı alanında Antal International’ın Türkiye ve Macaristan ofislerinde Kidemli Danışman ve Ülke Müdürü olarak görev yaptı.

Yiyecek-İçecek sektöründeki kariyerine Avustralya’da TAFE College çatısı altındaki Le Cordon Bleu Fransız mutfak okulundaki profesyonel pastacılık ve mutfak eğitiminden sonra başlayan Arslan, otelcilik kariyerine Swissotel Bosphorus’da başladı. Sonrasında ödüllü restoran Changa, Divan Pastaneleri, Rusya Marriott Renaissanse Samara Hotel, Istanbul Doors Group gibi yerlerde deneyimlerini geliştirdi. Çeşitli organizasyonlar dolayısıyla yurtiçi ve yurtdışı lokasyonlarda uluslararası otelcilik ekipleriyle çalışmalar yapan Tulay Arslan İngilizce ve Rusça bilgisine sahip.