BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Liderin gizli kahramanı

Ligde fırtınalar estiren Sivas'ın hocasının Bülent Uygun olmadığı ortaya çıktı...

Abone ol

Bu sezon Bülent Uygun ile Süper Lig'de fırtınalar estiren Sivasspor'un teknik direktörünün, Kayseri'de amatör takım çalıştıran, sarı kırmızılı ekibin eski teknik direktörlerinden Fehmi Kuş olduğu ortaya çıktı. Ligin geride kalan 18 haftasında sahasında hiç mağlup olmayan, deplasmanlarda da rakiplerin canını yakarak Fenerbahçe, Galatasaray gibi devleri geride bırakıp zirveye kurulan Sivasspor'da Bülent Uygun'un yardımcı antrenör olarak sahaya girdiği saptandı.
     
ADI VAR, KENDİ YOK

Fehmi Kuş'un 23 Ağustos 2007 tarihinde Sivasspor ile profesyonel takım Teknik Sorumlusu olarak sözleşme imzalamasına rağmen, takımın başında hiç sahaya çıkmadığı ve Sivasspor Yönetimi tarafından sürekli olarak "İzinli" ve "Raporlu" olarak TFF yetkililerine bildirildiği öğrenildi. Sivasspor'un teknik sorumlusu olarak her hafta listede ismi bulunan Fehmi Kuş'un adı var ama kendisi yok. Sivasspor sahada mücadele verirken Teknik Sorumlu Fehmi Kuş ise, Kayseri'de minik sporcular ve Ağırnas Şimşekspor tesisleri ile ilgileniyordu..
     
     
Sivasspor'un başında hiç bir maça çıkmayan Fehmi Kuş, Fortis Türkiye Kupası Alanyaspor-Sivasspor maçı sonrasında basın toplantısına katılmadığı için rapor edilmiş ve PFDK'ya sevkedilmişti.. PFDK, Kuş'un uyarılmasına ancak, ceza almamasına karar vermişti
     
38 OLMADI 58 OLDU

Yıllarca Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor'da görev yapan teknik direktör Fehmi Kuş, son olarak da Sivasspor'un teknik sorumlusu olarak tarihe geçti.
     
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor'da görev yaptığı zamanlarda Osman Yozgat'ın diploması ile görev yaptığını hatırlatan Fehmi Kuş, "Kayseri'de bir deyim var.. Para varsa başka kuş, para yoksa Fehmi Kuş.. Kayserispor, benim diplomamı istemedi, Sivasspor istedi. Yani 38 olmadı 58 oldu. Kısmet Sivasspor'a imiş" dedi. Fehmi Kuş, 31 Mayıs 2008 tarihine Sivasspor'un teknik sorumlusu olarak görevini sürdürecek..