BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.477,75
HABER /  GÜNCEL

ÖSS yüzünden katil oldu

ÖSS’yi kazanamadığı için kendisini eleştiren babasını öldürdü.

Abone ol

Antalya'da 19 yaşındaki Hakan Akıncı, ÖSS’yi kazanamadığı için kendisini sık sık eleştiren babası 51 yaşındaki Süleyman Akıncı’yı ve kendisini engellemek isteyen komşuları 24 yaşındaki Gökhan Kapsız’ı tabancayla öldürdü. Olay önceki gün Yeniemek Mahallesi’ndeki DSİ lojmanlarında meydana geldi.

Hakan Akıncı’ya babası süleyman Akıncı arasında yine üniversite sınavını kazanamama konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine alt katta oturan komşuları Gökhan Kapsız, sakinleştirmek için eve geldi.

Komşu ayırmak istedi ama

Süleyman Akıncı kapıyı açtığı sırada Hakan Akıncı, babasına ait beylik tabancasını yatak odasından alarak önce babasına, ardından da kendisine engel olmak isteyen Gökhan Kapsız’a ateş etti. Süleyman Akıncı olay yerinde ölürken, yaralı Gökhan Kapsız yolda yaşamını yitirdi.

Muayene kağıdı gelince...

Eve gelen polislere silahla birlikte teslim olan Hakan Akıncı gözaltına aldı. Süleyman Akıncı ve Gökhan Kapsız’ın cesedi, otopsi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hakan Akıncı’nın bir süre önce askerlik için muayene kağıdının geldiği ve üniversiteyi kazanamadığı için babasının askere gitmesini istediği belirtildi.