BIST 10.004
DOLAR 32,34
EURO 34,75
ALTIN 2.431,13
HABER /  SPOR

Zico basına çattı

Zico'nun gönderilmesini isteyenlere Brezilyalı hocadan tepki var.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Fenerbahçe'den gitmesini isteyenlerin mağlubiyet beklemesi gerektiğini söyledi. Zico, RSC Anderlecht maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, takıma güvendiğini ve güçlü bir kadrosunun bulunduğunu kaydetti.

Kendisine yönelik bazı söylentileri eleştiren ve bunlara çok üzüldüğünü anlatan Zico, dün Brüksel'deki basın toplantısının ardından Brezilya'daki arkadaşlarının kendisini aradığını, Fenerbahçe'nin maçı kazanamaması halinde işine son verileceğini ve ayrılmak zorunda kalacağının iddia edildiğini söylediklerini dile getirdi.

''Fenerbahçe'den gitmemi isteyenler mağlubiyet beklemek zorunda kalacaklar'' diyen Zico, Anderlecht maçından çok memnun olduğunu, her iki takımın da şanslar yakaladığını belirtti. Fenerbahçe'nin bu galibiyeti hak ettiğini ve gücünü bir kez daha kanıtladığını ifade eden Zico, ilk golden sonra maçta gerilim sıkıntısı yaşandığını ve bir topun direkten döndüğünü söyledi.

Skoru yükseltebilecek şanslar yakalandığını belirten Zico, bir soru üzerine de, ''Fenerbahçe şampiyon olur mu göreceğiz. Her maçtan sonra 'Fenerbahçe'nin gücü yetecek mi? sorusunu duymaya alıştım'' dedi. Zico ayrıca, ''Ben oyunculara her zaman atak oynamalarını, geriye çekilmemelerini söylüyorum. Bugünkü maçta Fenerbahçe 14 şut çekti, rakip takım ise 13 şut çekti'' diye konuştu.