BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.420,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Orduspor kombineleri piyasaya çıkarıyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, yeni sezon kombinelerini 25 Haziran Cuma günü satışa çıkarıyor.

Abone ol

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, 'Bizler İnandık Sizlerde İnanın Süper Lig Yolunda Kombinenizi Alın' sloganı ile 10 bin adet kombine bileti satışa çıkaracaklarını belirtti.

Cuma gününden itibaren şehrin 8 noktasında kombine satışlarına başlayacaklarını dile getiren Türkmen, "Taraftarlarımızdan Süper Lig yolunda kombinelerini alarak 34 final haftası için şimdiden yerlerini ayırmalarını istiyoruz" dedi.

Bu yılki kombine fiyatlarının kale arkası 85 TL, maraton 170 TL, kapalı 340 TL, VIP bin 500 TL, Protokol 5 bin lira olarak belirlendiğini kaydeden Türkmen, tek maç bilet fiyatlarının ise kale arkası 10 TL, maraton 20 TL, kapalı 40 TL olarak belirlendiğini söyledi.

Kombinelerin Orduspor Store, Sahil, Şadırvan, Adasimit Sarayı, Tahıl Pazarı, Cumartesi Pazarı, Orduspor Cumhuriyet Otoparkı, İsmet Paşa Caddesi olmak üzere başlangıçta 8 noktada satışlarının gerçekleşeceğini belirten Türkmen, "Bu yıl ki kombinelerin Süper Lige çıkış kombinesi olduğunu hatırlatmak istiyorum. Bu büyük taraftara sözümüzü tutarak 26 yıllık özleme son vererek Orduspor'u büyük Orduspor taraftarımızla beraber Süper Lige çıkaracağız" diye konuştu.

Transferlere devam ettiklerini de vurgulayan Türkmen, şöyle konuştu:
"Orduspor Yönetim Kurulu olarak, 26 yıllık özleme son vermek için çok büyük fedakarlıklar yaparak kadromuzu Süper Lig tecrübesi olan, Süper Lig'de oynayan futbolcularla ağırlıklı olarak kuvvetlendirmeye ve nokta transferler yapmaya devam ediyoruz.

Son olarak 2 yabancı forveti Orduspor bünyemize katarak Orduspor büyük taraftarına söz verdiğimiz gibi Süper Lig sözümüzü yerine getireceğiz