BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Orduspor ikinci yarıya hazırlanıyor

Ligin ikinci yarısına hazırlanan Orduspor'da kulüp başkanı taraftarı umutlandıran açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, kulüp başkanı Nedim Türkmen, ''Ligin ikinci devresinde çok farklı bir Orduspor olacak'' dedi.

Türkmen, yaptığı açıklamada, takımın Antalya'da çalışmalarını sürdürdüğünü ve yarın kampın sona ererek futbolcuların Ordu'ya döneceğini söyledi.
Orduspor'un ligin ikinci devresinde daha iyi bir futbol sergileyeceğini ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüğünü de belirten Türkmen, ''Antalya'da oynadığımız hazırlık maçlarının hepsini kazandık. Futbolcuların tamamı bu maçlarda istekli ve hırslı mücadele ediyor. Bu da bize takımın ikinci devre çok farklı bir görünüm ortaya koyacağını gösteriyor'' diye konuştu.

İDDİAMIZ DEVAM EDECEK

Yönetim olarak transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini ifade eden Türkmen, şöyle devam etti:

''Orduspor olarak sezona iddialı bir takım olarak başlamıştık. Aynı iddiamızı ligin ikinci devresinde de sürdürmek istiyoruz. Şu anda takıma bir transfer aldık. Ancak, Süper Lig düzeyindeki futbolcular ile görüşmelerimiz sürüyor. Takıma bir oyuncu daha alarak transferi noktalamak istiyoruz. Önümüzde oynanmamış 17 maç var. İnşallah bu maçların tamamından puan ya da puanlar çıkartarak Süper Lig'e yürümek istiyoruz. Orduspor'un yeri artık Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi takımların yanıdır.''

Kulübün başlattığı kampanyalara iş adamlarının ve taraftarların desteklerinin sürdüğünü de vurgulayan Türkmen, ''Kampanyalarımızın çoğuna her kesimden destek geldi. Halen de gelmeye devam ediyor. Ordulular kampanyalara duyarsız kalmamıştır. Bu yüzden tüm Ordululara ve Orduspor sevenlerine teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.