BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Azrail'in elinden böyle kurtardılar!

Kızkulesi yakınlarında denize düşen bir kız acil müdahele ile denizden çıkarıldı ve hastaneye sevkedildi. İşte olayın ayrıntıları..

Abone ol

Eminönü - Üsküdar seferini yapan yolcu vapurundan denize düşen Sibel Arpacı (15), sahilden olayı gören 2 genç tarafından kurtarıldı. Olay yerine gelen İDO'nun botuna çıkarılan genç kız ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı

KIZKULESİ YAKINLARINDA DENİZE DÜŞTÜ

Eminönü'nden 15.20 de hareket eden İDO'ya ait "Sarıyer" adlı vapur, Kızkulesi'nin yakınlarına geldiğinde, dengesini kaybeden bir genç kız vapurun arka bölümünden denize düştü. Yolcuların haber vermesi üzerine vapurun görevlileri genç kızı kurtarmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Şiddetli pervane akıntısı nedeniyle yardım isteyen genç kız sürüklenerek vapurdan uzaklaştı. Bu sırada sahilden olanları izleyen 2 kişi bir deniz motoruna binerek genç kızın yardımına koştu. Kısa sürede genç kızın bulunduğu yere ulaşan Şevki Arslan, yanındaki arkadaşı ile denize atladı ve çırpınmakta olan genç kızı boğulmaktan kurtardı.

HAYATİ TEHLİKE YOK TEDAVİ ALTINDA

İDO'ya ait 'Yunus 14' motoruna bindirilen genç kız, Kızkulesi'nin karşısındaki iskeleye çıkarıldı.Ambulansa konulan genç kız, Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Adının Sibel Arpacı olduğu öğrenilen genç kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

"ÇIRPINIRKEN GÖRDÜM"

Sibel Arpacı'yı boğulmaktan kurtaran Şevki Arslan, olayı şöyle anlattı: "Vapurun arka bölümünden denize düştüğünü gördük. Çırpınmaya ve çığlıklar atmaya başladı. Vapur kıza yanaşamadı akıntı nedeniyle geriye doğru çekildi. Biz gördük ve atladık. Allah'a şükür çok iyi. O'nun izniyle kurtuldu."