BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.499,33
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Oppo Find 7 belirmeye başladı

Sıra dışı tasarımlar sunan telefonlarını üst sınıf teknik özelliklerle donatan Oppo, yeni telefon için hazırlıklara başlamış görünüyor.

Abone ol

Ülkesi Çin’de kayda değer satışlar gerçekleştiren ve satışa sunduğu telefonlarda gerek tasarım ve gerek teknik özellikler noktasında dünya genelinde nam salan Oppo, sene başında Amerika'ya, geçtiğimiz günlerde ise Avrupa pazarına merhaba demişti.

Find 5 modeli ile başarılı satışlar elde eden şirketin eylül ayında kullanıcıların beğenisine sunacağı telefon ise Find 7 olacak. Şirketin telefon isimlendirmesinde genel olarak tek rakamlar kullanmayı tercih ettiğini söyleyebiliriz.

Efsane cep telefonları

Find 5 modelinde dönemin en güçlü işlemcisi olan Snapdragon S4 Pro’yu kullanan Oppo, Find 7 modelinde de yeni ne güçlü çözümlerden biri olarak karşımıza çıkan Qualcomm’un Snapdragon 800 işlemcisini kullanacak. Frekans hızı henüz bilinmeyen telefonda yine 5-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü bir ekran yer bulacak. 2GB RAM, 13MP çözünürlüklü HDR formatında video kaydına olanak sağlayan arka kamera, ön bölümde 8MP çözünürlüklü kamera, 9.9mm kalınlık ve NFC telefonda dikkat çeken teknik özellikler arasında yer bulacak.

oppo-find-7-2.jpg

Oppo Find 7’nin en dikkat çeken detaylarından biri ise kuşkusuzu 4.000mAh kapasiteli bataryası olacak. Akıllı telefonlarda büyük bir sorun olarak karşımıza çıkan pil tüketimi görünüşe bakılırsa Find 7 modelinde pek de yaşanmayacak. Yine sıra dışı bir tasarım sunması beklenen telefon hakkında detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: teknolojioku.com