BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,98
HABER /  GÜNCEL

Opera sanatçısı yüz kızarttı

Opera sanatçıları 3. sayfalık oldu. Antalya'da gözaltına alınan zanlıya yöneltiler suçlamalar yüz kızarttı.

Abone ol

Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB) sanatçısı Ş.G, lise öğrencisine sözlü cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ş.G. (32) hakkında cinsel taciz suçlamasıyla dava açıldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Muratpaşa ilçesinde bir lisede öğrenim gören C.M.A. (19), polise şikayette bulunarak, Zerdalilik Mahallesi'nde, okul çıkışındaki durakta bir kişinin sözlü cinsel tacizine maruz kaldığını söyledi.

LİSE ÖĞRENCİSİNE DURAKTA TACİZ

Yapılan araştırma sonucu, lise öğrencisine çeşitli sözlerle cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen kişinin Antalya Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Ş.G. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Ş.G, sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HAKKINDA DAVA AÇILDI

Cumhuriyet Savcılığınca hazırlanan iddianamede, Ş.G'nin gözaltına alınmasından önceki günlerde de lise öğrencisi C.M.A'ya sözlü cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.

Yaklaşık bir ay önce lise çıkışında Zerdalilik Mahallesi'ndeki durakta otobüs bekleyen lise öğrencisine otomobiliyle yaklaşarak, önce adres sorduğu daha sonra de öğrenciye aracına binmesi konusunda ısrarda bulunduğu öne sürülen Ş.G'nin, bu olaydan 15 gün sonra yine durakta gördüğü C.M.A'ya, sözlü cinsel tacizde bulundu ileri sürüldü.

"VÜCUDUN ÇOK GÜZEL"

Ş.G'nin, genç kıza, ''Senin parmağında yüzük var. Nişanlı mısın? Ben olsam seninle evlenmem'' şeklinde sözler söylediğinin öne sürüldüğü iddianamede, Ş.G'nin 12 Nisan 2010 tarihinde de okuldan çıkan genç kızı otomobiliyle takip ettiği, bu sırada aracından inerek yanına geldiğinde de ''vücudun çok güzel'' sözleriyle cinsel tacizde bulunduğu kaydedildi.

Sanatçı hakkında cinsel taciz suçlamasıyla 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Davanın Antalya Sulh Ceza Mahkemesinde görüleceği öğrenildi.