BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,33
HABER /  POLİTİKA  /  SP

72 milyonun Saadet'iyiz!

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, teknolojinin nimetlerinden faydalanarak tüm il ve ilçe teşkilatlarıyla toplantı yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 81 il ve 975 ilçeyle telekonferans yöntemiyle teşkilat toplantısı yaptı.

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, aynı anda tüm teşkilatlarla toplantı yaptı. Telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda bazı illere canlı bağlantı sağlandı. Saadet Partisi Adıyaman il ve ilçe teşkilatları telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen teşkilat toplantısına büyük ilgi gösterdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimler ile ilgili teşkilatlara çalışmalara bazı önerilerde bulunarak özellikle yerel medyaya büyük önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, "Saadet Partisi Türkiye'de siyaseti yeniden formatlıyor. Saadet Partisi bir zümrenin, bir cemaatin değil 72 milyon vatandaşın partisidir. Seçmenlere ulaşmanın önemi büyüktür. Burada özellikle genç seçmenlere ulaşılması büyük önem arz ediyor. 4 milyon 800 binin üzerinde genç ilk kez oy kullanacak. Türkiye'nin ana güvencesini oluşturan seçmenler gençlerdir. Hanımlara ulaşılacak, toplumun diğer kesimlerine ulaşılacak" dedi.