BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,04
HABER /  GÜNCEL

Koramiral’e grup seks sorusu!

Kafes Eylem Planı'nın 1 numarası olmakla suçlanan Feyyaz Öğütçü'ye sorguda sorulan sorular ortaya çıktı.

Abone ol

“Kafes eylem planı” iddianamesinin ek klasörlerinde davanın bir numaralı sanığı eski Kuzey Deniz Saha Komutanı emekli Koramiral Ahmet Feyyaz Öğütçü’ye sorgusu sırasında seks soruları yöneltilmiş.

Milliyet 2 numaralı ek klasörde bulunan belgelere göre, Öğütçü'ye İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunda sorulan soruları şöyle derlemiş:

FUHUŞ ÇETESİNDEN HABERİNİZ VAR MI?

Soru: Levent Bektaş’ın işyerinde bulunan CD’de “Bu raporu kim hazırlamış” isimli klasörde yeralan Deniz Kuvvetleri içine sızan “tehdit ve şantaj amaçlı” fuhuş çetesi isimli dokümandan haberiniz var mı?

Cevap: Dökümandan bilgim yok. Ancak beni ve ailemi hedef alan seks kaseti hazırlayan bir grubun böyle bir dokümanı da hazırlaması gayet normaldir.

EŞ PAYLAŞMA SİTESİNE GİRDİNİZ Mİ? GRUP SEKS MESAJINDAN HABERİNİZ VAR MI?

Soru: fogutcu@gmail.com, hesabı ile girilmiş google isimli internet arama motoru sayfasından www. vıllaposeıdon.net, “ S.C. biyografisi”, “wifashare (eş paylaşımı), “Swıngers (eş paylaşanlar)”, “eş paylaşma hikâyeleri” , kelimelerinin aratıldığına ilişkin internet linklerinin bulunduğu tespit edilmiştir.A.Ş. S., B.E, S.C. isimli şahısları tanıyor musunuz? 'Geyik değil, süper bir paylaşım! Komutan ve eşleri manyak bir grup gecesi yaşayacak, nasıl bir gece olacak tahmin bile edemiyorum. Emir komuta kimde olacak?" şeklinde belirtilen ibarelerden ne kastedilmektedir?

Cevap: Şahısları tanıyorum. Konu mahkemeye tarafımdan intikal ettirilmiştir. Hazırlanan CD tamamen beni küçük düşürtmeye ve yıpratmaya yöneliktir.

İSTİHBARAT İÇİN FUHUŞ ÇETESİ KURMAKLA SUÇLANIYOR

Balyoz Harekat Planı soruşturması kapsamında tutuklanan ve 38 gün cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Eski Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Feyyaz Öğütçü, Kafes Operasyonu Eylem Planı'nın  “1 numarası” olmakla suçlanıyor.

Geçen hafta tahliye edilen Öğütçü’nün adı, soruşturmanın ek klasörlerinde birçok belgede karşımıza çıkıyor. Ergenekon tutuklusu Levent Bektaş’ın ofisinde yapılan aramada ele geçirilen CD’de yar alan “Fuhuş çetesi” isimli rapor Poyrazköy İddianamesi’nde yer almış ve Tuğamiral Mehmet Fatih Ilgar’a bağlı olarak çalışan bir fuhuş çetesinin varlığından bahsedilmişti.

Ilgar’ın Kurmay Albay olarak görev yaptığı sırada, Deniz Kuvvetleri içerisinde istihbarat toplamak için “fuhuş çetesi” kurduğu ve sivil kadın memurları bu amaçla kullandığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın 2008/1765 sayılı soruşturma yürüttüğü belirlenmişti. Rapora ilişkin bilgiler ek klasörlerde de yer aldı.