BIST 9.998
DOLAR 32,34
EURO 34,85
ALTIN 2.402,21
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kazan'da voleybol turnuvası bitti

Kazan Belediyesinin liseler arasında düzenlediği voleybol turnuvası sona erdi.

Abone ol

Kazan Belediyesinin liseler arasında düzenlediği voleybol turnuvası sona erdi. Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lisesi hem kızlarda hem de erkeklerde turnuvanın şampiyonu oldu.

Kazan Spor Salonunda yapılan turnuvada erkeklerden 5, kızlardan 3 olmak üzere toplam 8 takım yarıştı.

Finalde müsabakalarında kızlarda Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lisesi ile Hv. Org. İbrahim Fırtına Lisesi okul takımları karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı 2-0 kazanan takım Anadolu Lisesi oldu. Erkeklerde ise Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lisesi ile Efes Endüstri Meslek Lisesi finalde karşılaştı. Karşılaşmayı yine 2-0 kazanan takım Anadolu Lisesi oldu. Böylelikle hem kızlarda hem erkeklerde Anadolu Lisesi birincilik kupasını okuluna götüren takım oldu.

Diğer sonuçlarda ise erkeklerde Efes Endüstri Meslek lisesi 2. İbrahim Fırtına Lisesi 3. olurken, kızlarda İbrahim Fırtına Lisesi 2. Kazan Çok Programlı Lisesi 3. oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlar ödüllerini düzenlenen bir törenle aldılar. Dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Göktaş'ın elinden aldılar.

Sporcuları kutlayan Başkan Ertürk voleybolda Kazan'da büyük bir potansiyel olduğunu belirterek, “imkan verilmesi halinde çocuklarımızın nasıl başarılı olabildiklerini hep birlikte gördük” dedi.