BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ölürken katilinin adını verdi

Bıçaklandıktan sonra yola atılan Erman Kurutaş, ölmeden önce sağlık personeline katil zanlısının adını söyledi.

Abone ol

Bursa 'nın İnegöl ilçesinde kalbinden bıçaklandıktan sonra otomobilden yola atılan ve götürüldüğü hastanede yaşamını yitiren 26 yaşındaki Erman Kurutaş, iddiaya göre sağlık personeline katil zanlısının ismini verdi.

Polis, cinayet zanlısı olarak uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan sabıkası bulunan Uğur K.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay saat 18.00 sıralarında İnegöl İlçesi Turgutalp Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü şahitleri hareket halindeki bir otomobilden atılan gencin kalbinden yaralandığını görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan ve kalbin bıçaklandığı anlaşılan Erman Kurutaş, ambulansla hastaneye götürülürken iddiaya göre sağlık ekiplerine kendisini bıçaklayan kişinin arkadaşı Uğur K. olduğunu söyledi. İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan ve aşırı kan kaybettiği belirlenen Kurutaş, doklarların çabasına rağmen kurtarılamadı.

ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Hastane polisinin Erman Kurutaş'ın elbiselerinde yaptığı aramada cebinde yaklaşık 100 adet uyuşturucu hap ile bir miktar para çıktı. Polis, sağlık personelinin ihbarı üzerine Erman Kurutaş'ı öldürdüğü iddia edilen daha önceden de uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan sabıkası bulunan 26 yaşındaki Uğur K.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken Erman Kurutaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.