BIST 10.271
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.394,16
HABER /  GÜNCEL

Olgaç değil Leman öldürdü!

Bir TV programında palavra attı Rumlar ayağa kalktı! Türk mizahının güçlü iki ismi Olgaç'ı fena payladı!

Abone ol

İNTERNETHABER

Bir söz söyledi Rumlar ayağa kalktı. Katıldığı bir televizpon programında biri esir 10 Rum'u öldürdüğünü söyleyen Atilla Olgaç, mizahçılarında hedefi oldu. Türk mizahının iki önemli ismi bu haftaki kapaklarını Olgaç'a adadı!

PENGUEN

Kıbrıs’ta elleri bağlı esir bir Rum askerini başından vurdum, 9 kişiyi daha öldürdüm” diyen tiyatrocu Atilla Olgaç daha sonra anlattıklarının üzerinde çalıştığı film senaryosu olduğunu iddia etti. Hikayesi gerçekse bunu anlatarak kimlerin gözünde kahraman olmayı umuyordu? Yok, eğer senaryo olduğu doğruysa bu filmi kimler için yazıyor?

LEMAN

Kurtlar Vadisi oyuncusu Atilla Olgaç’ın Tv’de Kıbrıs savaşı sırasında biri silahsız ve esir olmak üzere 10 kişiyi vurarak öldürdüğünü söylemesi bütün dünyada infiale yol açtı...Bu itiraf Türkiye’yle, Yunanistan arasında diplomatik krize yol açarken, Olgaç’ın savaş suçlusu olarak yargılanması ve hakkında kırmızı bülten çıkarılması gündeme geldi...

KURTLAR VADİSİ KARAKTERİ AĞZIYLA KIBRIS HAREKATI!

İşte Olgaç'ın canlı yayında söyledikleri: “Kılıç karakteriyle senaryo gereği adam öldürdük. Ama ne yazık ki bu vatan için ben gerçek hayatta 10 kişiyi vurdum. Askerlikte terhisime 1 gün kalmıştı. Tam o sırada Kıbrıs Barış Hareketi oldu. Beni Mersin’den Kıbrıs’a gönderdiler. Savaşın en acımasızca ve en kanlı bölümünün sürdüğü temizleme harekatında görev verdiler. Komutana ‘Yapamam, adam öldüremem, ben sanatçıyım’ dedim. ‘Burada sanat bitti. Burası gerçek hayat, savaş. Emir verdim mi öldüreceksin’ dedi. İlk öldürdüğüm çocuk 19 yaşında, esir düşmüş bir askerdi. Silahı yüzüne doğrulttuğumda yüzüme tükürdü. Alnından vurdum, öldü. Daha sonraki çatışmalarda 9 kişiyi daha öldürdüm. Öldürdükten sonra gidip karargâhta ağlıyor, ertesi gün yine öldürüyordum. Rüyamdan çıkmıyor. Uzun süre psikolojik tedavi gördüm. Bu yüzden hala et yiyemiyorum. Kan göremiyorum. Aklıma öldürdüğüm çocuklar, kokmuş cesetler geliyor.”