BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,03
HABER /  GÜNCEL

Öldüğü karıncalardan anlaşıldı!

Adana'da bir parktaki bankta uyuduğu sanılan 27 yaşındaki Adnan Göçmen'in öldüğü, vücudunu karıncalar kaplayınca anlaşıldı.

Abone ol

Merkez Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi Karacaoğlan Parkı yakınındaki apartmanın görevlisi, bankta yatan bir kişinin uzun süre hareket etmediğini fark edip, yanına gitti.

tecaa.jpg

Seslenmesine rağmen tepki vermeyen kişinin vücudunu karıncaların kapladığını gören apartman görevlisi, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, hemen ambulans çağırdı. Gelen sağlık ekibinin kontrolünde, gencin öldüğü saptandı.

Polisin araştırmasında ölen kişinin, uyuşturucu madde kullanmak ve bıçakla adam yaralamak suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Adnan Göçmen olduğu belirlendi. Adnan Göçmen'in kısa süre önce 3'üncü Yargı Paketi'nde yer alan Denetimli Serbestlik Yasası'nda yapılan değişiklikten yararlanıp cezaevinden çıktığı ve her gün olay yerine yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Yarbaşı Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezi Amirliği'ne gidip, imza verdiği anlaşıldı.

Ölümü şüpheli olarak değerlendirilen Adnan Göçmen'in cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

NORVEÇLİ TURİSTE SIRAYLA TECAVÜZ ETMİŞLER

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]

NORVEÇLİ TURİSTE SIRAYA TECAVÜZ ETMİŞLER

Norveçli turist tecavüze uğradığını ileri sürerken, otel müdürü turist kızın İsveçli turistlerle sahilde kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini söyledi.

Alanya’da tatil yaparken kendisine barda tanıştığı İsveç uyruklu 4 turistin tecavüz ettiğini ileri süren Rebeka Opazo Thomsen’in iddiaları, olayın şüphelileri ve görgü tanıklarının ifadeleriyle çelişki yarattı. Yürütülen soruşturmanın ardında Alanya Adliyesi’nde Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı’nda tarafların ifadesi alındıktan sonra İsveçli turistler 19 yaşındaki Isa Baryauno, aynı yaştaki Jimmy Lukas Toksoy ve Masso Dikran ile 18 yaşındaki Ornama Aryo Chabo sınır dışı edildi. Tecavüze uğradığını ileri süren Rebeka Opazo Thomsen ise ailesiyle birlikte yarın ülkesine dönecek.

NORVEÇ’TE DE TECAVÜZE UĞRADIM

Rebeka Opazo Thomsen polise verdiği ifadede, İsveçlilerin kaldığı otel odasına sahilde tanıştığı İsveçli 4 gençle girdiğini, yatakta uzanırken, İsveçliler’den birinin kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediğini söylediğini, ancak yorgun olduğunu söyleyerek kabul etmediğini anlattı. Rebeka Opazo Thomsen, şöyle devam etti:

"Yorgun olduğumu söylememe rağmen üzerimdeki kıyafetleri çıkarttıktan sonra ilişkiye girdi. Daha sonra sırayla hepsi cinsel ilişkiye girdiler. İşleri bitince diğer odaya geçtiler. Yardım isteğimi kimse duymadı. Üzerimi giydikten sonra hızla otelden ayrıldım. Resepsiyon görevlisi ne olduğunu sorup yardım etmek istedi ama cevap vermeden uzaklaştım. Daha sonra kuzenim Emili Herrea Thomson ile birlikte taksiyle ailemle tatil yaptığımız otele döndük. Psikolojik sorunum yok, ilaç kullanmıyorum. Yaklaşık 6 yıl önce Norveç’te sokakta tecavüze uğradım. O zaman tecavüzcü yakalanamamıştı. Son olarak ülkemde erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girmiştim."

OTELE KAÇAK GİRDİK

Tecavüze uğradığını iddia eden genç kızın kuzeni Rebeka Opazo Thomsen ise barda eğlenirken Norveç’ten tanıdığı arkadaşı Nan Palm ve yanında ’Nico’ adlı bir arkadaşıyla karşılaştıklarını, hep birlikte eğlendikten sonra taksiyle İsveçlilerin kaldığı otele gittiklerini belirtti. Resepsiyon görevlisinin, kuzeniyle kendisini otel müşterisi olmadıkları için içeri almadığına değinen Rebeka Opazo Thomsen, şöyle konuştu:

"Nan çok alkollü olduğu için odasına çıktı, bizler plaja gittik. Daha sonra resepsiyon görevlisi görmeden otele girdik. İsveçlilerin odasına çıktığımızda kuzenim Rebeka uyuyacağını söyleyince ben Nico’nun odasına gittim. Nico ile alkol alıp sohbet ettik. Bir süre sonra odaya gelen daha önceden görmediğim bir İsveçli ’Şikayet var otelden çıkmanız gerekiyor, kuzenin de ağlayarak çıktı’ dedi. Bunun üzerine Nico ile dışarı çıktık. Otelin 100 metre uzağında kuzenimi ağlarken gördüm. Kendi otelimize dönerken, takside odada 4 kişinin tecavüzüne uğradığını söyledi. Otele gidince anneme ve teyzeme olanları haber verdim. Rebeka başından geçenleri anlattıktan sonra uyudu. Sabah uyanınca polise gidip şikayetçi oldu."

ÇOK SAMİMİYDİLER, ÖPÜŞÜYORLARDI

Otelin resepsiyon görevlisi Hanifi Şimşek de otel müşterisi olmadıkları için Norveçli kızların, erkeklerle odaya çıkmalarına izin vermediğini, Thomsen’in bir süre sonra ağlayarak asansörden inip otelden ayrıldığını gördüğünü, ne olduğunu sorduğunda cevap alamadığını dile getirdi.

Hanifi Şimşek, "Otel lobisine ilk geldiklerinde Rebeka İsveçlilerle çok samimi hareket edip, öpüşüyordu" diye konuştu.

SAHİLDE ERKEKLERLE SIRAYLA CİNSEL İLİŞKİYE GİRYORDU

Otel müdürü Halef Tekin de ifadesinde, grubun otelin bar kısmına birlikte gelip alkol aldığını, odaya birlikte çıkışlarına izin verilemeyince sahile gittiklerinden söz etti. Tekin, barı kapattıktan sonra sahilde gezerken karşılaştığı güvenlik görevlisiyle sohbet ederken, Norveçli kızın İsveçli turistlerle sırayla cinsel ilişkiye girdiğini gördüğünü ve güvenlik görevlisiyle turistleri uyardığını, bunun üzerine kızlı erkekli grubun birlikte denize girdiklerini söyledi.

KENDİSİ İSTEDİ

Şüphelilerden Masso Dikran, eğlenmek için gittikleri barda tanıştıkları kızlardan Rebeka’nın, "Sizin otele gidelim" dediğini, otele alınmayınca sahile gittiklerini, sahilde Rebeka’nın isteğiyle seviştiklerini savundu. Otele kaçak olarak girdiklerinde, kendisinin duşa girdiğini, ancak odadan gelen seslerden Rebeka’nın arkadaşlarıyla seviştiğini anladığını kaydetti.

Diğer şüpheliler de Rebeka’nın Dikran ile sahilde seviştiğini, odada ne yaptıklarını bilmediklerini, kendilerinin Rebeka ile sevişmediklerini öne sürdü.

KESTİĞİ KAFAYLA BÖYLE DOLAŞTI

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]

Ankara'da bir kadını bıçaklayarak öldürdüğü, daha sonra gövdesinden ayırdığı başını bir poşete koyarak yanında götürdüğü iddia edilen sanık hakkında, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayşe Demir'in (30), Altındağ'da 10 Şubat 2012'de eşi Tamer Demir'e ait bakkalda öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı tamamladı. Cumhuriyet Savcısı Adem Can'ın hazırladığı iddianame, Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

İddianamede, Tamer Demir'in bulunmadığı zaman bakkalı eşi Ayşe Demir'in işlettiği, zanlı Ahmet Özel'in de bakkaldan sık sık veresiye alışveriş yaptığı kaydedildi. Zanlının veresiye borcu ödeme konusunda Ayşe ve Tamer Demir ile tartıştığı ve bunu takıntı haline getirdiği belirtilen iddianamede, Ayşe Demir'in bulunduğu bir saatte markete gelen zanlının, maktulü 16 yerinden bıçaklayarak öldürdürdüğü, daha sonra da kafasını keserek yanında götürdüğü ifade edildi.

İddianamede, poşete koyduğu kesik kafayla gece saatlerine kadar gezen zanlının suç aletiyle birlikte polise teslim olduğu belirtildi. Zanlı Ahmet Özel savunmasında, mobilyacılık yaparken iflas ettiğini ve sonrasında eşinden ayrıldığını belirterek, söz konusu markete alışveriş yapmaya gittiğinde Ayşe Demir'in kendisiyle ''alaycı bir şekilde konuştuğunu'' iddia etti.
Veresiye alışveriş yaptığı marketin borcunu, engelli maaşıyla ödediğini anlatan Özel, ödediği bir borcun defterden silinmemesi nedeniyle Ayşe ve Tamer Demir ile tartıştığını, bu nedenle bir süre marketten alışveriş yapmadığını söyledi. Olay günü cuma namazından çıktığını, söz konusu marketin önünden geçerken Ayşe Demir'in kendisine güldüğünü, bunun üzerine tartışmaya başladıklarını anlatan Özel, Demir'in ''çık git dükkandan'' diyerek azarlaması üzerine kendisini kaybettiğini, Demir'i bıçaklayıp, kafasını kestiğini kaydetti.
Yanına aldığı kesik kafayı bir poşete koyarak Kızılay'da ve Ulus'ta dolaştığını ifade eden zanlı, Maltepe köprüsünün altında polise teslim olduğunu söyledi.

ZANLIYA KRONİK PSİKOTİK TEŞHİSİ

Tamer Demir de eşinin, ödenen borcu defterden silmeyi unutması nedeniyle Özel'le sorun yaşadıklarını anlatarak, olayın anlaşılması üzerine Özel'den özür dilediklerini kaydetti. Demir, çevresindekilerin, Özel'in ''eşine bir kötülük yapabileceği'' uyarısında bulunduğunu söyledi.

İddianamede, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 2004'te zanlıya ''kronik psikotik bozukluk'' ve ''yüzde 45 çalışma gücü kaybı'' tanısı koyduğu belirtilerek, zanlının akıl hastası olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesi'ne yazı yazıldığı belirtildi.

İddianamede, Ahmet Özel'in ''tasarlayarak ve canavarca hisle'' insan öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.

Özel, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

ÜVEY BABA ZULMÜNDEN BÖYLE KAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

PENCEREDE ÖYLECE BEKLEDİ

Olay, Sakarya'nın Adapazarı İlçesi Camili Mahallesinde yaşandı. Uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen Buran İ. bir süre sonra üvey kızı B.G.'yi dövmeye başladı. Üvey babasının dayağından kaçan B.G., 3. katta bulunan evin penceresinden sarkarak babasından kurtulmaya çalıştı.

screen-shot-2012-07-31-at-5.12.39-pm.png

Bir süre pencereden sarkarak olduğu yerde duran B.G.'yi gören komşuları kızın intihar ettiğini sanarak polise haber verdi.

Dövdüğü üvey kızını içeride bulamayınca pencereye bakan Burak İ., B.G.'yi buradan sarkarken görünce deliye dönerken; kızı aşağı atmak istedi.

Komşuların çığlıkları arasında aşağı düşmemek için çaba sarf eden B.G.'nin direnmesi sonucu teşebbüsünden vazgeçen baba içeri girdi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kız pencereden alındı. Üvey babasının zulmünden polise sığınan küçük kız, babasından şikayetçi oldu. 14 yaşındaki B.G, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nce ailesi tarafından alınarak bir yurda yerleştirildi.

Polis, kızını pencereden sarkıtan üvey babayı gözaltına aldı.

YAZ KAMP ÇADIRINDA TACİZ OYUNU.
15 YAŞINDAKİ KIZI TACİZLE SUÇLANIYOR.
HABERİ BİR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

KAMP ÇADIRINDA TACİZ OYUNU
Yaz kampında tiyatro kursu öğrencilerinden 15 yaşındaki bir kızı taciz etmekle suçlanan ünlü tiyatro oyuncusu ve yönetmen Nurettin K. iddiayı reddetti. Nurettin K.'nın kendini savunmak için söyledikleri olaya daha farklı boyut kazandırdı.

Nurettin K., kendisine komplo kurmakla suçladığı kişi için 'O da çadırda başka kızları taciz etti. Elimde gizli çekilmiş görüntüler var' diyerek skandala yeni bir boyut kazandırdı
 
Ünlü sanat danışmanı, oyuncu ve yönetmene taciz soruşturması... İstanbul Eğitim Kültür Sanat Derneği'nin Başkanı, Beylikdüzü Belediyesi'nin eski sanat danışmanı Nurettin K. (43) Şile'ye kampa götürdüğü 15 yaşındaki bir öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla hakkında işlem başlatıldı.
 
HERŞEYİ OYUN SANDIM
 
Skandal, 15 yaşındaki Ç.B.'nin 'Aynı çadırda kaldığımız hocam beni taciz etti' ihbarıyla patladı. 
 
Ç.B. polise verdiği ifadesinde olayı şöyle anlattı: 'Tiyatro kursundan arkadaşlarla Şile'de kampa gittik. Çadırda 4-5'er kişiyle birlikte kalıyorduk. Herkes yan yana yatıyordu. Hocamız da benim yanımdaydı. Yaşı benden çok büyük olduğu için de aklıma kötü bir şey gelmiyordu. Oynadığı oyunları, bizimle ilgili planlarını anlatıyordu. Oyun sanıyordum her şeyi. Konuşurken birden elimi sıkı sıkı tuttu ve daha sonra cinsel organına sürttü. Ben irkildim... Yanından kalkarak dışarı çıktım, diğer çadırda bulunan ablama durumu anlattım.'
 
İSTEDİĞİMİ YAPARIM
 
'Sabah olduğunda beni karşısına aldı. Bana, 'Dün gece yaptığın şey çocukçaydı. Sen öğrencisin ben bir sanatçıyım. Senin bunları anlaman gerekiyor. Bale yapan kızlar 50-60 yaşında hocalarının kucaklarında oturuyor, neler yapıyorlar, sen 15 yaşındasın ben sana ne yapabilirim? Eski öğrencilerim bana sarılıyordu. Buraya tatile geldik, böyle trip yapacaksan selamı-sabahı keserim' dedi. 'Ben hocayım, elini tutar kucağıma da koyarım, şeyime de sürterim' diyerek bana hakaretler etti. Ben de annemi arayarak dönmek istediğimi söyledim. İstanbul'a geldiğimde olanları anneme anlattım. Tiyatro hocasından şikayetçiyim' dedi.
 
KOMPLO İDDİASINDAN YENİ SKANDAL ÇIKTI
 
Türkiye çapında tanınan bir oyuncu ve yönetmen olduğunu söyleyen Nurettin K. suçlamaları reddetti ve Beylikdüzü Belediyesi Özel Kalemi'nde çalışan birisinin komplosuna uğradığını iddia etti. Nurettin K. 'Bu öğrencimizle aramızda bir şey olmadı. Bu bana aşık olduğunu söyledi. Ben de buna karşılık vermeyince herhalde böyle bir senaryo uydurdu. Bunların tamamını Beylikdüzü Belediyesi'nde çalışan ve beni çekemeyen birisi uydurdu. Psikolojimi bozdu. Benim elimde de bu kişiyle ilgili gizlice çekilmiş videolar var. O da çadırda başka kızları taciz etti. Ben de bu videoları savcılığa verdim.  Ben de bu kişilerden davacıyım' diyerek kendisini savundu.