BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.430,01
HABER /  MAGAZİN

Transfer tartışmaları Acun'u uçurdu

Magazin dünyası Temmuz ayında, daha çok konser ve tatil haberleri ile gündeme gelirken, ayın en medyatik isimleri de belli oldu

Abone ol

Medya Takip Merkezi (MTM)’nin hazırladığı rapora göre, Show TV ile yol ayrımına giren Acun Ilıcalı zirveye yükselirken, Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses medyada en çok yer alan diğer kişiler oldular.

İşte, Temmuz ayının öne çıkan magazinsel simaları ve olayları…

Ilıcalı, Show TV’den transfer olacak mı? 

Magazin dünyasının son aylardaki en çok konuşulan isimlerinden Acun Ilıcalı, Temmuz ayının adından en çok bahsedilen ünlü siması oldu. Ay boyunca, eşi ve kızlarıyla Bodrum’da yaptığı tatil ile konuşulan Ilıcalı, mesleğe başladığı Show TV ile yol ayrımına gelmesiyle de gündeme geldi. Henüz hangi kanalla anlaştığı belli olmayan ünlü program yapımcısı, Temmuz ayında haberlerini büyük oranda arttırarak 4 bini aşkın haber ve yazıda yer aldı.

TARTIŞMALAR AVŞAR'A YARADI

Bu yılki Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde jüri başkanlığı yapacağı açıklanan Hülya Avşar, ayın en çok konuşulan diğer magazinsel ismi oldu. Jüri başkanlığına seçilmesinin ardından, bu kararın doğru mu yoksa yanlış mı olduğu tartışmalarının ortasında kalan Avşar, tüm bunlardan uzak şekilde ailesiyle önce Yunan Adaları’nda, sonra da Bodrum’da tatil yaptı. Avşar kızı, haberlerinin yüzde 114 oranlık rekor seviyede artması ile 3 bin 525 haber ve yazıda yer aldı.

TATLISES İŞLERİNİ DEVREDECEK

Haziran ayının en çok konuşulan ünlü ismi olan İbrahim Tatlıses, bu ay da zirveye yakın durdu. Toplamda 2 bin 271 haber ve yazı ile gündeme gelen Tatlıses, Bodrum’da eşi ile yaptığı tatil ve oğlu İdo’nun Amerika’daki Berkelee Üniversitesi’ne gitmesi ile adından sıklıkla söz ettirdi. Tatlıses ayrıca, bir eğlence programında, tüm işlerini yavaş yavaş devredeceği ile ilgili de açıklamalar yapmasıyla medyanın ilgisini topladı.     

TARKAN'DAN İZLEYİCİ REKORU

Ayın medyada öne çıkan bir diğer ünlü siması Tarkan oldu. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Anadolu’daki çeşitli illerde konserler veren pop müziğin önemli ismi, kendi rekorunu kırarak İzmir Konseri’nde 125 bin kişiye şarkı söyledi. Burdur Gölü’nü Kurtarma Projesi’ne destek vermesi ile de medyada geniş yansıma bulan Tarkan, 2 bini aşkın haber ve yazı ile Temmuz ayını tamamladı.

SÜPERSTAR ADINDAN EN ÇOK SÖZ ETTİREN İSİMLERDEN OLDU

Süperstar Ajda Pekkan, bin 984 haber ve yazı ile adından en çok söz ettiren bir diğer isim oldu. Temmuz ayında, Turkcell Kuruçeşme Arena’da verdiği konser ile medyanın ilgisini toplayan Pekkan, Bodrum’da yaptığı tatil ve yeni satın aldığı Bodrum Kalesi manzaralı villasıyla da haberlerde yer alarak ayın öne çıkan magazinsel ismi oldu.

screen-shot-2012-08-01-at-10.10.35-am.png