BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Olcan iddialı konuştu

Galatasaray’ın, Trabzonspor’dan transfer ettiği Olcan Adın, sağlık kontrolünden geçti. <br/>Ulus’ta bulunan Liv Hospital hastanesine, bugün ...

Abone ol

Galatasaray’ın, Trabzonspor’dan transfer ettiği Olcan Adın, sağlık kontrolünden geçti.
Ulus’ta bulunan Liv Hospital hastanesine, bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolleri için gelen başarılı futbolcu, kontrollerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“HAYALLERİMİN ARASINDA HEP GALATASARAY VARDI”
Galatasaray’a transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Olcan, “Hedeflerimden birini gerçekleştirdiğim için ayrıca mutluyum. Hayallerimin arasında hep vardı Galatasaray takımında oynamak. Artık çalışma zamanı. Bir an önce kampa katılıp takım arkadaşlarımla tanışıp yeni sezona hazır olmak istiyorum” diye konuştu.

“BİRAN ÖNCE HOCAMLA VE TAKIM ARKADAŞLARIMLA TANIŞMAK İSTİYORUM”
Sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli’nin takıma vereceği katkıların çok önemli olacağını vurgulayan Olcan Adın, “Kendisini dünyaca kanıtlamış bir hoca. Onunla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Dediğim gibi bir an önce hocamla ve takım arkadaşlarımla tanışmak istiyorum” dedi.

“BU SENE 4. YILDIZI TAKACAĞIZ”
Bu sene dördüncü yıldızı takacaklarını söyleyen Olcan, “Ben bunu hocama, takım arkadaşlarıma ve taraftara güvenerek söylüyorum” ifadelerini kullandı.
Daha önce UEFA Kupası maçlarında takım kadrosunda bulunduğunu belirten Olcan Adın, “Pek oynama adına süre alamamıştım. UEFA Kupası’nda oynamıştım. Tabi ki Şampiyonlar Ligi ayrı bir platform. Orada da çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Çünkü Galatasaray dünya çapında bir kulüp. İnanılmaz kalitede oyuncularımız var. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi’nde de olsun Türkiye Ligi’nde de olsun çok önemli başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“BAŞKA BİR TAKIMA GÖNDERME DEĞİLDİ”
Sarı-kırmızılı futbolcu Olcan, sosyal medyada yazdığı sözleri başka bir takıma sataşma amaçlı yapmadığını vurgulayarak, “O konulara da tekrardan girmeyeceğim. Sadece çok beğendiğim bir sözü yazmıştım. Bu başka bir takıma gönderme değildi. Eleştiri gibi bir şeydi denilebilir” diye konuştu.
Galatasaray’ın yeni transferi Olcan Adın, son olarak öncelikli hedeflerinin Süper Kupa’yı kazanmak olduğunu belirterek, en iyi şekilde lige hazırlanmaları gerektiğini dile getirdi.
(İHA)