BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 35,07
ALTIN 2.446,88
HABER /  GÜNCEL

Okul bahçesinde kanlı aşk ruleti!

İnanılmaz ama okul bahçesinde ilk önce biri sonra de diğeri aynı silahla kafalarına sıktı. İşte çılgın aşıkların kanlı ruleti;

Abone ol

Burdur'da tekrar barışma teklifini kabul etmediği için kafasına sıkan erkek arkaşını gören genç kız aynı silahla kafasına ateş ederek intihar etti. Onlarca öğrencinin önünde gerçekleşen bu intiharlar, Burdur'u şoke etti! 

Karamanlı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi 3'üncü sınıf öğrencisi H.B., Antalya'da bir otelde staj yaparken aynı otelde çalışan elektrikçi Coşkun Korkmaz ile arkadaş oldu. İkili bir süre arkadaşlık yaptıktan sonra ayrıldı.

Ayrılmayı kabullenemeyen Coşkun Korkmaz, bugün öğle saatlerinde H.B.'nin Karamanlı'daki okuluna giderek, kendisiyle görüşmek istediğini söyledi. Kızın arkadaşları aracılığıyla görüşme talebinde bulunan Coşkun Korkmaz, reddedilince kızın arkadaşlarına, “Gelsin bende emanetleri var, verip gideceğim” dedi. Bunun üzerine okulun bahçesine çıkan H.B. ile Coşkun Korkmaz, burada bir süre konuştu.

KORKUNÇ İNTİHARLARIN
SATIR ARALARI DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

 PEŞPEŞE ÖLMEK İSTEDİLER

H.B. ile tartışmaya başlayan Coşkun Korkmaz, yanında getirdiği tabancayı aniden belinden çıkartıp başına bir el ateş etti. Coşkun Korkmaz'ın kanlar içinde yere yığıldığını gören H.B. de girdiği şokun da etkisiyle aynı tabancayı yerden alarak başına dayayıp ateşledi. Silah sesleri üzerine dışarı çıkan okul yönetimi, öğretmenler ve tüm öğrenciler, bahçede iki gencin yerde kanlar içinde yattığını gördü. Başlarından ağır yaralanan iki genç, çağrılan ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede ameliyata alınan gençlerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Coşkun Korkmaz'ın tabancayla kendisini vurduğunu, yere yığılması üzerine aynı tabancayı alan H.B.'nin de kendisini vurduğunu söyledi. H.B.'nin Karamanlı'ya bağlı Kılavuzlar Köyü'nde oturduğu, taşımalı eğitimle Karamanlı'ya geldiği belirtildi.

Olayın ardından, gördükleri karşısında şoke olan okuldaki tüm öğrenciler evlerine gönderildi. Birçok öğrenci gözyaşları içerisinde evlerine gitti.

İNTİHAR EDEN GENCİN
ARABASINDA DA ÖLÜM YAZIYOR...

[PAGE]

OTOMOBİLİN CAMINDA ‘SENSİZ ÖLÜNMÜYOR’ YAZISI

Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nin bahçesinde kendisiyle tekrar birlikte olması için tartıştığı eski kız arkadaşı H.B. ile peş peşe intihar girişiminde bulunan Coşkun Korkmaz'ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, tedavi gördüğü Burdur Devlet Hastanesi'ndeki ameliyatı devam ediyor. Başından ağır yaralanan H.B. ise Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Coşkun Korkmaz'ın olaydan önce okul yakınlarına park ettiği Ford marka kırmızı otomobilin arka camındaki ‘Seni sevdim ölüm bile ayıramadı, sen olmazken hayatım çok anlamsızdı, anladım ki sensiz yaşanmıyor, sensiz ölünmüyor. Of, of, of...’ yazısı dikkat çekti.