BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,75
ALTIN 2.388,40
HABER /  GÜNCEL

Anne oğlunu iki kez öldürdü

Henüz 3 yaşındaki Tyruss öz annesi tarafından “iki kez” öldürüldü. Korkunç cinayet ABD’de herkesi şoke etti.

Abone ol

Olay ABD’nin Albuquerque kentinde meydana geldi. Tiffany Toribio isimli annenin işlediği korkunç cinayet ABD’de herkesi şoke etti. Genç anne, henüz 3 yaşındaki oğlu Tyruss’u çocuk parkına götürdü ve oyundan yorgun düşüp uyumasını bekledi.

Küçük Tyruss uyur uyumaz, annesi eliyle ağzını ve burnunu kapatıp onu havasız bıraktı. Birkaç dakika içinde küçük Tyruss’un kalbi durdu. Annesi ne olduysa fikrini değiştirdi ve oğluna kalp masajı ve suni teneffüs yaparak onu tekrar hayata döndürdü. Ancak, birkaç dakika sonra fikrini değiştiren anne, oğlunu yine aynı yöntemle havasız bırakarak, ikinci kez öldürdü ve karanlık çöktüğünde bedenini, parkta kumların içine gömdü.

Birkaç gün sonra, olay yerinde bir ayakkabı gören bir başka kadın, polise haber verdi ve korkunç cinayet ortaya çıktı. Hemen yakalanan Tiffany Toribio, cinayeti itiraf etti ve tüm ayrıntıları verdi. Cinayeti neden işlediği sorulduğunda ise “Oğlumun, benim gibi yalnız büyümesini istemedim” dedi. Tiffany Toribio, birinci dereceden cinayetle suçlandı ve hakkında en ağır ceza istemiyle yargı önüne çıkarılacak.